Αθλητισμός

Τι έγινε με τους υπουργούς άμυνας της Τουρκίας και της Ελλάδας και τον Λαρισαίο ποδοσφαιριστή – Το τηλεφώνημα και ο αιφνιδιασμός του Κολοβέτσιου (βίντεο)

 

Κατά την επίσκεψή του στην Καισάρεια και στην ποδοσφαιρική ομάδα, Καϊσερίσπορ, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας της Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ, αιφνιδίασε τον Λαρισαίο αμυντικό της ομάδας Δημήτρη Κολοβέτσιο και τον έβαλε να συνομιλήσει με τον Έλληνα υπουργό Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Η γειτονική Τουρκία βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο ενόψει του δεύτερου γύρου της “μάχης” του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου.

Στο πλαίσιο της, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στην Τουρκία, Χουλουσί Ακάρ βρέθηκε στην γενέτειρά του, την Καισάρεια της Τουρκίας (εκεί είναι υποψήφιος) και επισκέφτηκε την ομάδα της Καϊσερισπόρ

Κατά την παρουσία του στην ποδοσφαιρική ομάδα, όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Ακάρ ζήτησε να δει τον αρχηγό της ομάδας, Δημήτρη Κολοβέτσιο. Μάλιστα, ο Τούρκος πολιτικός είχε και μια… έκπληξη για τον Έλληνα αμυντικό, αφού κάλεσε τον μέχρι πρότινος υπουργό εθνικής άμυνας, Νίκο Παναγιωτόπουλο.

Οι τρεις άνδρες μίλησαν σε ανοικτή ακρόαση, με τον Νίκο Παναγιωτόπουλο να στέλνει τις ευχές του στον Λαρισαίο αμυντικό. Οι δυο πολιτικοί συνομίλησαν σε ευχάριστο κλίμα, πριν λήξουν την επικοινωνία τους, ανταλλάζοντας και ευχές για τις εκλογικές τους “μάχες”.

Δείτε το βίντεο: 

Previous ArticleNext Article