Λάρισα

Κηδεύεται σήμερα ο Αχιλλέας Συμπίκος – Έχασε τη ζωή του σε τροχαίο έξω από το Ομορφοχώρι

Τον Αχιλλέα Συμπίκο θρηνεί από την Κυριακή το Καστρί του Δήμου Αγιάς, ο οποίος έχασε τη ζωή του στην περιοχή Ομορφοχωρίου, όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε, για λόγους που ερευνά η Αστυνομία, εξετράπη της πορείας του προσκρούοντας πάνω σε σταθμευμένη πλατφόρμα γεωργικού ελκυστήρα σε πλαϊνό του δρόμου χωράφι.

Ο άτυχος 64χρονος επέστρεφε στη Λάρισα, όπου ο τόπος κατοικίας του, από το Καστρί που μετέβη να ψηφίσει. Μαζί του ήταν η σύντροφός του Αγγελική Λαγιοκάπα, η οποία νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση σε νοσοκομείο της Λάρισας.

Ο θανών ήταν πολύ αγαπητός στο Καστρί και η άσχημη είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στην μικρή κοινωνία του χωριού, αλλά και στην ευρύτερη της Αγιάς. Αξίζει να σημειωθεί, ότι μέσα στον τελευταίο χρόνο είναι η τέταρτη κηδεία στην οικογένειά του. Προηγήθηκαν των δύο γονιών του και του γαμπρού του.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί σήμερα Τρίτη 23 Μαΐου, στις 2:00μμ, στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στο Καστρί. Η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τη 1:30μμ.

Ο εκλιπών αφήνει πίσω την αδελφή του Ελπινίκη Συμπίκου-Ρουμελιώτη, τα ανίψια Κωνσταντίνο Ρουμελιώτη, Ασημίνα Ρουμελιώτη και Νικόλαο Μπαμπάλη, τη σύντροφο Αγγελική Λαγιοκάπα, θείους, εξαδέλφους και λοιπούς συγγενείς.

Με πληροφορίες από το choraagia.gr

larissanet.gr

Previous ArticleNext Article