Λάρισα

Τέμπη: «Δεν κατέθεσα μήνυση, δεν ξέρω τον δικηγόρο» λέει η μητέρα του Γεράσιμου, μοναδικού επιζώντα στο πρώτο βαγόνι

Η μητέρα του Γεράσιμου Γεωργιάδη, μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού της μοιραίας επιβατικής αμαξοστοιχίας στα Τέμπη, διαψεύδει την κατάθεση μήνυσης κατά παντός υπευθύνου στον ειδικό εφέτη ανακριτή της Λάρισας.

Σε ανακοίνωσή της, μέσω του πληρεξούσιου δικηγόρου της, δηλώνει ότι δεν γνωρίζει καν τον δικηγόρο που μίλησε εξ ονόματος της ίδιας και του παιδιού της.

«Όπως πληροφορήθηκα, σήμερα κατατέθηκε, προς τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, υπόμνημα το οποίο φέρεται να έχει καταθέσει δικηγόρος εξ ονόματος του γιου μου αλλά και εξ ονόματός μου. Θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο δικηγόρο, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε καν τηλεφωνικά και δεν έχω λάβει γνώση του περιεχομένου του συγκεκριμένου υπομνήματος. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, έχω διοριστεί ως μοναδική δικαστική συμπαραστάτρια του γιου μου και οποιαδήποτε νομική ενέργεια εξ ονόματος του Γεράσιμου, θα πρέπει να φέρει την έγκριση και την υπογραφή μου» αναφέρει χαρακτηριστικά σε δήλωση που κοινοποιήθηκε, δια του πληρεξουσίου δικηγόρου Όθωνα Παπαδόπουλου.

«Οι προσπάθειές μου, επικεντρώνονται στην δύσκολη μάχη που δίνει το παιδί μου στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Βοστώνη των ΗΠΑ και βρίσκομαι συνεχώς στο πλευρό του» υπογραμμίζει, μεταξύ άλλων.Η ανακοίνωση της μητέρας του Γεράσιμου Γεωργιάδη
«Στο δικηγορικό μας γραφείο ανατέθηκε η κοινοποίηση της παρακάτω δήλωσης της εντολέως μας ΚΠ, μητέρας του Γεράσιμου-Ιάσονα Γεωργιάδη, θύματος και σοβαρά τραυματία του σιδηροδρομικού δυστυχήματος στα Τέμπη:

«Όπως πληροφορήθηκα, σήμερα κατατέθηκε, προς τον Ειδικό Εφέτη Ανακριτή Λάρισας, υπόμνημα το οποίο φέρεται να έχει καταθέσει δικηγόρος εξ ονόματος του γιου μου αλλά και εξ ονόματός μου. Θα ήθελα να δηλώσω ότι δεν γνωρίζω τον συγκεκριμένο δικηγόρο, δεν έχω συνομιλήσει ποτέ μαζί του, ούτε καν τηλεφωνικά και δεν έχω λάβει γνώση του περιεχομένου του συγκεκριμένου υπομνήματος. Με απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Βόλου, έχω διοριστεί ως μοναδική δικαστική συμπαραστάτρια του γιου μου και οποιαδήποτε νομική ενέργεια εξ ονόματος του Γεράσιμου, θα πρέπει να φέρει την έγκριση και την υπογραφή μου.

Οι προσπάθειές μου, επικεντρώνονται στην δύσκολη μάχη που δίνει το παιδί μου στο Κέντρο Αποκατάστασης στην Βοστώνη των ΗΠΑ και βρίσκομαι συνεχώς στο πλευρό του.

Προς το παρόν δεν θα ήθελα να προβώ σε κάποια άλλη δημόσια δήλωση. Τον χρόνο, στον οποίο θα μιλήσω δημόσια για όσα υφίσταμαι εγώ και το παιδί μου τους τελευταίους δώδεκα μήνες, θα τον επιλέξω εγώ η ίδια».

Αθήνα 14.03.2024

Ο πληρεξούσιος δικηγόρος

Όθων Παπαδόπουλος».

lifo.gr

Previous ArticleNext Article