Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Αυτοδύναμη ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα

Η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με ειλικρίνεια και εντιμότητα, σεβόμενος τη συνταγματική πρόβλεψη για εκλογές κάθε τέσσερα χρόνια, ανακοίνωσε την 21η Μαΐουως την ημέρα που ο κυρίαρχος λαός θα κληθεί να κρίνει, να συγκρίνει και να επιλέξει αν τελικά θα συνεχίσουμε την πορεία μπροστά ή θα γυρίσουμε πίσω.

Το επόμενο διάστημα, μέχρι την κάλπη, οι Έλληνες πολίτες με ωριμότητα και υπευθυνότητα καλούνται να σκεφτούν και να αποφασίσουν αν θα παραμείνουμε στις πολιτικές των μειωμένων φόρων ή θα ξαναγυρίσουμε στην υπερφορολόγηση της μεσαίας τάξης, αν θέλουμε μια χώρα ασφαλή με θωρακισμένα σύνορα και ενισχυμένη άμυνα ή θα γυρίσουμε στην εποχή του «η θάλασσα δεν έχει σύνορα» και του «θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία», αν θέλουμε την πατρίδα μας πρωταγωνίστρια ή ουραγό των διεθνών εξελίξεων.

Μόνο η ισχυρή Νέα Δημοκρατία είναι εγγύηση για την πορεία της χώρας προς την ανάπτυξη και την πρόοδο. Διότι η Νέα Δημοκρατία είναι η παράταξη που κάνει πράξη τις υποσχέσεις της. 290.000 νέες θέσεις εργασίας, αύξηση των συντάξεων και του κατώτατου μισθού, ξένες επενδύσεις, ψηφιοποίηση τους κράτους, μεταρρύθμιση της παιδείας, στήριξη των αδύναμων συμπολιτών μας, ανασυγκρότηση του πρωτογενούς τομέα και μεγέθυνση της οικονομίας.

Την 21η Μαΐου θα αναμετρηθούμε με την αλήθεια, με τη συνέπεια των λόγων και των έργων μας.

Η Ελλάδα ούτε μπορεί, ούτε θα γυρίσει πίσω.

Θα προχωρήσουμε μαζί μπροστά αλλάζοντας την Ελλάδα πιο ασυμβίβαστα και πιο τολμηρά.

Αυτοδύναμη ΝΔ σημαίνει ισχυρή Ελλάδα.

Previous ArticleNext Article