Ελασσόνα

Κέλλας από Δρυμό: Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία!

«Αυτοδύναμη Ελλάδα, αυτοδύναμη Νέα Δημοκρατία! Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες εμπιστεύονται την παράταξή μας και θα δώσουμε όλες κι όλοι μαζί τη μάχη στις εθνικές εκλογές του Μαΐου, για να πάμε την πατρίδα μας μπροστά!»

Τα παραπάνω τόνισε, μεταξύ άλλων, ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ και μέλος της Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων της Βουλής, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, από τον Δρυμό Ελασσόνας, σε συνάντησή του με πολίτες της περιοχής, παρουσία του ιερέα π. Ιωάννη.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ενημέρωσε τους Δριανοβίτες για τους στόχους, που έχουν θέσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η ΝΔ για την ερχόμενη τετραετία, υπογραμμίζοντας:

«Σκοπός μας, στη νέα τετραετία που έρχεται, είναι να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο του ελληνικού λαού και να ολοκληρωθούν έργα υποδομών, που θα συμβάλλουν στην αειφόρο ανάπτυξη της περιφέρειας. Πρόκειται για δέσμευση, που θα υλοποιηθεί, όπως όλες οι υποσχέσεις μας, που έγιναν πράξη την τελευταία τριετία, παρά τους δημοσιονομικούς περιορισμούς της πανδημίας.

Τα επόμενα χρόνια θα είναι πολύ καλύτερα για τον ελληνικό λαό, καθώς ο πρωθυπουργός έχει εξαγγείλει αυξήσεις μισθών και η ανάπτυξη της χώρας θα συνεχιστεί σε συνδυασμό με τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την αποκλιμάκωση του χρέους».

Ο Χρήστος Κέλλας εστίασε και στα μέτρα στήριξης, που έλαβε η κυβέρνηση για τη στήριξη του αγροτικού κόσμου, σημειώνοντας:

«Μέσα σε 3 χρόνια ο ΕΛΓΑ κατέβαλε αποζημιώσεις ύψους 1 δις €, κάτι που δεν έχει ξαναγίνει μέχρι σήμερα. Καλύψαμε το 90% των αυξήσεων στο αγροτικό ρεύμα και επαναφέραμε το αγροτικό πετρέλαιο που καταργήθηκε επί διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ».

Ο Λαρισαίος βουλευτής τόνισε, ακόμη, πως οι πολίτες μπορούν να κρίνουν και να συγκρίνουν το κυβερνητικό έργο της ΝΔ με τα πεπραγμένα του ΣΥΡΙΖΑ όχι μόνο στην οικονομία και την ανάπτυξη αλλά και στον τομέα της εθνικής ασφάλειας. Όπως, επισήμανε, ειδικότερα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη «σφράγισε» τα εθνικά σύνορα και μείωσε κατακόρυφα τις μεταναστευτικές ροές θεσπίζοντας ένα σύγχρονο και δίκαιο πλαίσιο μετανάστευσης και χορήγησης ασύλου. Επίσης, σημείωσε πως η κυβέρνηση αντιμετώπισε με αποφασιστικότητα την απόπειρα εισβολής στον Έβρο καιτις τουρκικές προκλήσεις, βάζοντας τέλος στην επιθετικότητα της Άγκυρας και ενισχύονταςμε προηγμένα όπλατην αμυντική θωράκιση της χώρας.

Ο Χρήστος Κέλλας ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους προς το πρόσωπό του και τους κάλεσε να συμμετάσχουν ενεργά στις εκλογές, για να διασφαλίσουν με την ψήφο τους στη ΝΔ την πρόοδο της Ελασσόνας, του Νομού Λάρισας, της Ελλάδας.

 

Previous ArticleNext Article