Ελασσόνα

Σημαντικές διεθνείς διακρίσεις για Ελασσονίτη επιστήμονα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο

Για τρίτη φορά την τελευταία τριετία, ο διδάσκων Γεώργιος Φ. Ζαρώτης του Πανεπιστημίου Αιγαίου στη Ρόδο τιμήθηκε για την επιστημονική του έρευνα.

Ο Γεώργιος Φ. Ζαρώτης, έλαβε τον Ιούλιο 2022 το Διεθνές Βραβείο Έρευνας των ISSN Awards στον τομέα ¨Organization and Management of Recreational Sport/Fitness Sport¨.

Το Διεθνές Βραβείο, “International Research Star Award” αποτελεί αναγνώριση των επιτευγμάτων του και των προσπαθειών του στον τομέα της αναψυχής και του αθλητισμού ευεξίας, στον οποίο έχει δημοσιεύσει πολυάριθμες εργασίες, συμπεριλαμβανομένων επιστημονικών άρθρων, βιβλίων και διαλέξεων σε συνέδρια, σχετικά με τη σημασία της αναψυχής και του αθλητισμού στις σύγχρονες κοινωνίες.

Ο Γεώργιος Φ. Ζαρώτης έχει λάβει στο παρελθόν τα Διεθνής Βραβεία “International Remarkable Researcher Award” και “International Distinguished Researcher” στον ερευνητικό τομέα της διαχείρισης αθλητισμού, αναψυχής και υγείας. Ως επιστήμονας στον τομέα του ελεύθερου χρόνου, έχει διευρύνει το ερευνητικό του πεδίο στην οργάνωση, τη διαχείριση και το μάρκετινγκ του ελεύθερου χρόνου, του τουρισμού και των εκδηλώσεων.

Η πρόσφατη έκδοση του βιβλίου με τίτλο “Leisure Time, Tourism and Events”, εκτός της αγγλικής γλώσσας έχει ήδη εκδοθεί και μεταφραστεί και σε άλλες πέντε γλώσσες (Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ισπανικά και Πορτογαλικά) λόγω της ενδελεχούς επιστημονικής γνώσης, μελέτης, και απήχησης στην επιστημονική κοινότητα.

Οι προαναφερόμενες τιμητικές διακρίσεις του Γεώργιου Φ. Ζαρώτη, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τη διεθνή φήμη των επιστημόνων του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

rodiaki.gr

 

Previous ArticleNext Article