Λάρισα

Ρένα Καραλαριώτου: «Ζητώ ισχυρή εντολή για τη Λάρισα και τη ΝΔ»

«Θέλουμε να σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλά. Μπορούμε. Να δώσουμε δύναμη στη φωνή μας. Μπορούμε. Να στηρίξουμε τους αγρότες, τους παραγωγούς μας, τους επαγγελματίες, τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τα νέα παιδιά, τις οικογένειες, να μένουν στον τόπο τους και να δημιουργούν, να έχουν καλύτερες ευκαιρίες και αμοιβές. Η Λάρισα μπορεί και πρέπει να έχει δυνατή και ισχυρή εκπροσώπηση για να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν». Αυτό είναι το μήνυμα που μετέφερε στην περιοδεία της ανά τον νομό η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, κ.Ρένα Καραλαριώτου.

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για τις εθνικές εκλογές, η Λαρισαία πολιτικός μοιράζεται τα μηνύματα που δέχθηκε η ίδια από τους ανθρώπους που συνάντησε στις επισκέψεις της στα χωριά και τις πόλεις του νομού Λάρισας και ζητά ισχυρή εντολή στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μίλησα με τους ανθρώπους της υπαίθρου και των πόλεων, όλους τους ανθρώπους του μόχθου και της προκοπής, που πασχίζουν για ένα καλύτερο αύριο. Το μήνυμα που λαμβάνω από όλους είναι κοινό. Ζητάμε σταθερότητα, ασφάλεια και σιγουριά για την επόμενη μέρα. Ζητάμε προοπτική για το μέλλον των παιδιών μας. Ζητάμε τόλμη και αποφασιστικότητα, για να αλλάξουμε όσα ακόμη μας κρατούν πίσω. Ζητάμε ανάπτυξη που δημιουργεί μέρισμα και όφελος για όλες και όλους: με περισσότερες δουλειές, με καλύτερους μισθούς και συντάξεις, με καλύτερες υπηρεσίες στην υγεία και στην παιδεία, με ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος.

Η Ελλάδα έχει να επιλέξει ανάμεσα στη σταθερότητα, την ασφάλεια και την ανάπτυξη που προσφέρει η ΝΔ και ο Κυριάκος Μητσοτάκης και στην αβεβαιότητα και το τέλμα που «προσφέρει» το σύνολο της αντιπολίτευσης. Δεν μπορεί και δεν πρέπει να χαθεί ούτε μία ψήφος. Σας καλώ, λοιπόν, να δώσετε δύναμη στη Νέα Δημοκρατία και στον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να συνεχίσει η πατρίδα μας να πηγαίνει σταθερά, τολμηρά μπροστά.

Σας ζητώ να βαδίσουμε μαζί σε αυτή την πορεία, σας ζητώ να είμαι στις πρώτες σας επιλογές. Ξέρετε ότι η Λάρισα είναι ο τόπος μου, ο τόπος που νοιάζομαι και αγαπώ. Η δική σας εμπιστοσύνη είναι η δική μου δύναμη, για να διεκδικήσουμε αυτά που μας αξίζουν. Μαζί θα κερδίσουμε. Είμαι και θα μείνω πάντα δίπλα σας. Έντιμα, καθαρά, αποτελεσματικά», καταλήγει η κ.Καραλαριώτου.

Previous ArticleNext Article