Λάρισα

Διαρκής η συνεργασία Κέλλα – Αγοραστού για την αναπτυξιακή προοπτική της Θεσσαλίας

«Με τον Κώστα Αγοραστό μας ενώνουν πολλά. Η κοινή μας πορεία στην αυτοδιοίκηση, η δυναμική παρουσία στη Βουλή, το ενδιαφέρον για τον τόπο που ζούμε και αγαπάμε, η αγωνία μας για το αύριο. Μαζί συνεργαστήκαμε αποτελεσματικά στη διαχείριση κρίσεων, διεκδικήσαμε πόρους, υλοποιήσαμε δράσεις που έκαναν τη Θεσσαλία πρωταγωνίστρια στη χώρα. Με την ίδια διάθεση, την αμοιβαία εκτίμηση και φιλία, συνεχίζουμε και τα επόμενα χρόνια».

Αυτά δήλωσε ο βουλευτής  ΝΔ ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, μετά τη συνάντηση που είχε στην έδρα της Περιφέρειας Θεσσαλίας με τον περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστό.

Οι δύο άνδρες συζήτησαν για τις αναπτυξιακές προοπτικές του νομού Λάρισας και συμφώνησαν να συνεχίσουν την αποτελεσματική συνεργασία τους, με κεντρικό στόχο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας, ενημέρωσε τον Λαρισαίο πολιτικό για όλα τα σημαντικά έργα υποδομής που έχουν γίνει στο νομό Λάρισας, με προστιθέμενη αξία για την τοπική κοινωνία και εθνική οικονομία, για τις διακρίσεις που έχει πετύχει σε όλα τα μέτωπα, αλλά και για όσα προγραμματίζονται να γίνουν μέσα από σημαντικά χρηματοδοτικά εργαλεία, όπως το ΕΣΠΑ, το Ταμείο Ανάκαμψης και η νέα ΚΑΠ.

Ευχαρίστησε, δε, τον κ. Κέλλα για το διαρκές ενδιαφέρον του για τα ζητήματα του νομού και τη συνδρομή του στην προώθηση τους.

Χρήστος Κέλλας

«Κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στη Λάρισα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης παρουσίασε το ρεαλιστικό και κοστολογημένο πρόγραμμα και όχι αόριστες και επικίνδυνες υποσχέσεις, με πάνω από 570 έργα που δρομολογούνται για τη Θεσσαλία του 2030.

Εμβληματικά έργα και συνεκτικές πολιτικές, με συγκεκριμένο χρηματοδοτικό πλάνο. Στηρίξαμε έμπρακτα τη Θεσσαλία και τον νομό Λάρισας την περίοδο 2019-2022 με δράσεις για την οικονομία και την εργασία, τον πρωτογενή τομέα, την ενίσχυση της απασχόλησης, την υγεία, την εκπαίδευση, την πρόνοια και την κοινωνική στήριξη, ενώ ήμασταν παρόντες στην αποκατάσταση φυσικών καταστροφών.

Θέλουμε μία περιφέρεια με έναν ισχυρό πρωτογενή τομέα που θα συνδυάζει το σπάνιο, φυσικό και πολιτιστικό περιβάλλον, τους σημαντικούς τουριστικούς προορισμούς, με την ανάπτυξη και την πρόοδο των Θεσσαλών πολιτών. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας αξιοποιεί στο έπακρο, εθνικά και κοινοτικά κονδύλια, σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση.

Αυτή η αποτελεσματική συνεργασία θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια, για μια Περιφέρεια που παράγει και αναπτύσσεται», σημείωσε ο Χρήστος Κέλλας.

Previous ArticleNext Article