Αθλητισμός

Παρέμβαση εισαγγελέα για ύποπτο στοιχηματισμό στο παιχνίδι Απόλλων Λάρισας – Βέροια

Την παρέμβαση του διευθύνοντα την Εισαγγελία Εφετών Λάρισας, Σταμάτη Δασκαλόπουλου, προκάλεσε η εμπιστευτική αναφορά της Ένωσης Ευρωπαϊκών Ποδοσφαιρικών Ομοσπονδιών (UEFA) για τον «ύποπτο» για στοιχηματισμό, ποδοσφαιρικό αγώνα του Απόλλωνα με τη
Βέροια, έκθεση που δημοσίευσε η «Ελευθερία» το περασμένο Σάββατο.

Με βάση τα «στοιχηματικά μοτίβα» η UEFA εκτιμά πως υπάρχουν «ενδείξεις» ότι η μία ομάδα που κατονομάζεται ήταν «δυνητικά» συνένοχος στη «χειραγώγηση» του συγκεκριμένου αγώνα.

Όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ του Βαγγέλη Κακάρα, ο επίμαχος ποδοσφαιρικά αγώνας μεταξύ του Απόλλωνα Λάρισας και της Βέροιας διεξήχθη στο γήπεδο της Φιλιππούπολης, στις 13 Μαρτίου 2022, για τη Β’ κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (Super League 2) και ειδικότερα στον Α’ Όμιλο.

Η αναφορά της UEFA κάνει λόγο για «πολύ ύποπτο ζωντανό στοίχημα» για να χάσει η τοπική ομάδα στο πρώτο ημίχρονο, όπως και για «εξαιρετικά ύποπτο ζωντανό στοίχημα» να μπουν δυο γκολ στο πρώτο ημίχρονο, μόνο που τελικά, ο αγώνας έληξε με νικήτρια (0-1) τη φιλοξενούμενη ομάδα με γκολ που πέτυχε στο δεύτερο ημίχρονο (75′).

Μάλιστα στην αναφορά της UEFA περιγράφεται στιγμιότυπο (σ.σ. πριν το πρώτο ημίχρονο), όπου αμυντικός δεν κατάφερε να παρακολουθήσει την κίνηση επιθετικού, αφήνοντάς του χώρο να δεχθεί πάσα στην περιοχή του πέναλτι, ωστόσο από το σουτ δεν προέκυψε γκολ.

Πηγή: onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article