Αθλητισμός

Κρέμασε την σφυρίχτρα του ο Άγης Μπουμαρσόπουλος

Ένας σημαντικός κύκλος για τον Άγη Μπουμαρσόπουλο ολοκληρώθηκε. Ένας κύκλος 17 ετών στον χώρο της διαιτησίας, που αναμφισβήτητα είχε θετικό πρόσημο για τον ίδιο, καθώς ήταν ένας από τους καλύτερους διαιτητές του νομού, ο οποίος αγωνίστηκε σε υψηλό επίπεδο και συγχρόνως στο τοπικό της Λάρισας. Ο Άγης Μπουμαρσόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του το 2005.

Το πρώτο παιχνίδι που διηύθυνε ήταν το Μαρμαρίνη-Χειμάδι, ενώ πριν λίγες ημέρες «σφύριξε» για τελευταία φορά σε επίσημο αγώνα πρωταθλήματος στο γήπεδο Κιλελέρ στο ματς της ομώνυμης ομάδας με τον φετινό πρωταθλητή Δωτιέα Αγιάς στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των πλέι-οφ της «DE-TOX»-Α’ ΕΠΣΛ. Τιμητικά αναμένεται να διευθύνει τον φετινό τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα επίσημα.

Κατά τη διαδρομή του στον χώρο της διαιτησίας αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, 4 χρόνια στη Β’ Εθνική και μία σεζόν ως 4ος διαιτητής στη Super league.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η διοίκηση της Α.Ε. Κιλελέρ, διά του γ.γ. κ. Κωστόπουλου, προσέφερε ανθοδέσμη στον Άγη Μπουμαρσόπουλο πριν την έναρξη της προχθεσινής αναμέτρησης, εκφράζοντας την ευχή να συνεχίσει να προσφέρει στον χώρο της διαιτησίας από άλλο πόστο.

Πηγή: eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article