Λάρισα

Ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο Τεμπών

Με ποικίλες εκδηλώσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, με μεγάλη συμμετοχή και πολλά χαμόγελα, ολοκληρώθηκε η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2022 στο Δήμο Τεμπών.

Για δεύτερη χρονιά φέτος, ο Δήμος Τεμπών συμμετείχε στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας μεταφέροντας τα μηνύματα της σε μικρούς και μεγάλους, ενώ η ανταπόκριση του κόσμου υπήρξε μεγάλη.

Με δραστηριότητες για τους εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης, το Περιβάλλον, την ανακύκλωση, αλλά και την ασφαλή μετακίνηση, ο Δήμος Τεμπών έβαλε τη σφραγίδα του σε έναν θεσμό που κλείνει φέτος τα 20 χρόνια και με συμμετοχές μεγάλων Δήμων όλης της Ευρώπης.

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας έκλεισε με ποδηλατάδες που πραγματοποιήθηκαν, με μεγάλη συμμετοχή παιδιών αλλά και γονέων, την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου στους Γόννους και την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου στο Μακρυχώρι. Στις ποδηλατάδες έλαβε μέρος ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Μανώλης, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Γόννων κ. Βασίλειος Σίμος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Νίκος Μητσογιάννης και ο Πρόεδρος του ΔΟΠΑΠΕΠ κ. Γιώργος Νικολάου και η Πρόεδρος της Κοινότητας Γόννων κα. Άννα Καραπάνου-Μαγαλιού. Μετά το τέλος της ποδηλατάδας στους  συμμετέχοντες χορηγήθηκαν νερά και χυμοί, καθώς για τους μικρούς μας φίλους, έγινε κλήρωση ενός κράνος ποδηλάτου.

Ο Δήμαρχος Τεμπών κ. Γιώργος Μανώλης ευχαριστεί θερμά όλους τους συμμετέχοντες και όσους βοήθησαν στην πραγματοποίηση όλων των δρώμενων. “Οι δράσεις που πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη φορά φέτος στο Δήμο μας συμβάλλουν στην ανάπτυξη περιβαλλοντικού ήθους και στόχος τους ήταν να δοθεί έμφαση στην ανάδειξη και προώθηση βιώσιμων τρόπων μετακίνησης και μεταφοράς, καθώς και στην ευαισθητοποίηση των πολιτών στην χρήση εναλλακτικών τρόπων μετακίνησής τους”, τόνισε ο κ. Μανώλης.

Ευχαριστούμε τον Πολιτιστικό Σύλλογο Μακρυχωρίου και την καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής και Zumba Instructor κα Νατάσα Αλεξάνδρου, το ΚΔΑΠ Focus, το ΚΔΑΠ Ο Κήπος και το ΚΔΑΠ Τρίλιζα.

Ο Δήμος Τεμπών εκφράζει, επίσης, ολόθερμες ευχαριστίες στους χορηγούς όλων των δράσεων και πιο συγκεκριμένα:

στην εταιρεία ΤΣΙΠΙΤΑ και

στην εταιρεία ΒΙΟΛΑΝΤΑ.

Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ αξίζει σε όλους τους γονείς, τους μικρούς φίλους μας, τους φορείς και τα σχολεία, που με τη δική τους συμμετοχή και πολύτιμη συνεισφορά κατέστη εφικτή η επιτυχία όλων των δράσεων.

Τέλος, ο Δήμος Τεμπών εκφράζει ολόθερμες ευχαριστίες προς όλα τα τοπικά Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας, τα οποία κάλυπταν καθημερινά όλα τα δρώμενα που πραγματοποιήθηκαν στο Δήμο μας στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας 2022.

Με υγεία και ακόμη περισσότερη διάθεση να γιορτάσουμε και τον επόμενο χρόνο την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Δήμο μας.

Previous ArticleNext Article