Ελασσόνα

Ελασσόνα: Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Ελασσόνα λόγω της Πανελλήνιας Γιορτής «Φέτα & Γαστρονομία»

Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την Αστυνομική Διεύθυνση Λάρισας σήμερα στην Ελασσόνα λόγω της Πανελλήνιας Γιορτής «Φέτα & Γαστρονομία, Ελασσόνα 2022», από σήμερα Παρασκευή 23/9 έως και την Κυριακή 25/9, στην Κεντρική Πλατεία.

Σύμφωνα με την απόφαση θα απαγορευτεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην «6ης Οκτωβρίου» και συγκεκριμένα στο τμήμα από την «Δημάρχου Χρήστου Βλαχοδήμου» και «Γεωργάκη Ολυμπίου» έως και την «Κωνσταντίνου Οικονόμου» και τις ώρες από τις 5 μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Λόγω της απαγόρευσης η διέλευση των οχημάτων θα γίνεται μέσω των οδών «Δημάρχου Χρήστου Βλαχοδήμου» – «Γεωργάκη Ολυμπίου» – «Ξάνθου» – «Κωνσταντίνου Οικονόμου» και στην οδό «Σωκράτους» και στο τμήμα αυτής από την οδό «Μαυροδήμου» έως την οδό «Πλάτωνος», στην οδό «Αφροδίτης» και στο τμήμα αυτής από την οδό «Περικλέως» έως την «Σόλωνος».

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου στην οδό «Αισχύλου» και στο τμήμα αυτής από την οδό «Μαυροδήμου», περιμετρικά της πλατείας Αμπελοκήπων στο Βαρόσι Ελασσόνας, υπάρχει επίσης απαγόρευση λόγω συναυλίας και τις ώρες 6 μ.μ. έως τις 12 τα μεσάνυχτα.

Οι οδηγοί θα διευκολύνονται από τις ρυθμιστικές πινακίδες  του Δήμου Ελασσόνας.

Previous ArticleNext Article