Λάρισα

Όλα τα λεφτά λουλούδια του Αγίου Βαλεντίνου από έναν Άραβα για μια Λαρισαία και ο Λαρισαίος που «τα έσκασε» για τα… κορίτσια του

Οι Λαρισαίοι είναι ερωτευμένοι και το δείχνουν τελικά. Δεν πτοούνται από τα όσα προβλήματα κατακλύζουν την κοινωνία μας. Συνέβαλλε σε αυτό και το ότι τα εμπορικά καταστήματα αξιοποίησαν και φέτος στο μέγιστο βαθμό την γιορτή των ερωτευμένων κάνοντας την πόλη πιο όμορφη, στολισμένη στα κόκκινα, προσδίδοντάς της χρώμα φλογερού πάθους.

Μπορεί να πρόκειται για μια καθαρά εμπορική γιορτή, αλλά δεν παύει να ζεσταίνει καρδιές και να ανάβει τα πάθη με την ευκαιρία του Αγίου Βαλεντίνου. Η κίνηση στην αγορά όλες τις προηγούμενες ημέρες με κορύφωση την χθεσινή κίνησε τα νήματα στην αγορά της πόλης με τα ζαχαροπλαστεία κυρίως, τα καταστήματα δώρων και τα ανθοπωλεία να παίρνουν… φωτιά.

Ο ιδιοκτήτης κεντρικού ανθοπωλείου της Λάρισας, ο κ. Κουκουράβας τόνισε ότι και οι Λαρισαίοι δεν ξεχνούν το έθιμο, είναι θερμοί και κάθε χρόνο φροντίζουν να κάνουν δωράκια στις αγαπημένες τους.

Μάλιστα μιλώντας στο onlarissa.gr αποκάλυψε πως ένας Άραβας ξόδεψε πολλά χρήματα, περίπου 500 ευρώ, για να στείλει μια υπέροχη ανθοδέσμη σε τυχερή Λαρισαία, ενώ περίπου 400 ευρώ ξόδεψε και ένας Λαρισαίος όπως συνηθίζει να κάνει κάθε χρόνο, για λουλούδια στις υπαλλήλους του, την σύζυγό του και τη μητέρα του.

Αναλυτικότερα μας είπε: «Οι Λαρισαίοι τηρούν το έθιμο του Αγίου Βαλεντίνου και μάλιστα τηρούν το έθιμο από τις 10-14 Φεβρουαρίου, και δείχνουν τον παλμό, αγοράζοντας λουλούδια. Οι πελάτες μας είναι όλων των ηλικιών. Και μαμάδες έρχονται να παραγγείλουν για τους μικρούς γιους κατά παραγγελία τους, αλλά έχουμε και 80χρονο παππού που έρχεται και παίρνει τριαντάφυλλά. Οι ηλικίες είναι από 14 μέχρι και υπερήλικες.

Το πιο ακριβό δώρο είναι ενός Άραβα που ήρθε σαν μεμονωμένη παραγγελία μέσω του δικτύου μας που διακινούμε τα λουλούδια από όλο τον κόσμο για μια Λαρισαία. Επίσης έχω πελάτη που παίρνει λουλούδια και για το προσωπικό του στο γραφείο του αλλά και για τη μητέρα και τη γυναίκα του, τα οποία συνολικά κοστίζουν περίπου 300-400 ευρώ».

Δείτε το βίντεο:

onlarissa.gr
Previous ArticleNext Article