Λάρισα

Ο Μπάμπης Τσιαπάλας παίρνει θέση για το AEL FC ARENA

Για το θέμα τoυ AEL FC ARENA τοποθετείται ο Πολιτευτής της ΝΔ Μπάμπης Τσιαπάλας, αναφέροντας τα εξής:

“Θα αναφερθώ, όπως και την προηγούμενη εβδομάδα στην πόλη μας. Η Λάρισα καλώς ή κακώς είναι ένα μεγάλο χωριό από πλευράς νοοτροπίας ορισμένων, κυρίως γιατί σε μια επαρχιακή πόλη γνωριζόμαστε μεταξύ μας και ξέρουμε τι καπνό φουμάρει ο καθένας ή τέλος πάντων μπορούμε άμεσα να το διασταυρώσουμε.

Θεωρώ όμως ότι οι συμπολίτες μας κυκλοφορούν με το κεφάλι ψηλά και την αυτοπεποίθηση στο Θεό, χάρη στην ιστορία που έγραψε η ομάδα της Λάρισας από την δεκαετία του 80′ μέχρι και σήμερα.

Η ΑΕΛ αγαπήθηκε από όλη την Ελληνική επαρχία την δεκαετία του 80′ και μέχρι σήμερα διατηρεί πανελλαδικά νοσταλγούς εκείνης της μεγάλης ομάδας.

Μαζί με την ΑΕΛ όμως αναδείχθηκε και η φυσιογνωμία της πόλης μας και πλέον η ομάδα αποτελεί κομμάτι της.

Δεν μπορεί λοιπόν, κάποιοι να θάβουν την ομάδα μας μετά από τόσα χρόνια παρουσίας της.

Ο Δήμος Λαρισαίων θα μπορούσε να βρει και άλλες λύσεις, δεν αμφιβάλλω. Εφόσον όμως έβλεπε μια πόλη ολόκληρη και μια ομάδα, οι οποίες αυτές έννοιες είναι αλληλένδετες, να αγωνιούν για την τύχη του γηπέδου, σαφέστατα έψαχνε να βρει λύση.

Η συγκυρία που επετεύχθη τελικώς αυτή η λύση, έτυχε να είναι σε προεκλογική περίοδο. Έτσι έτυχε τώρα, δεν μπορούμε να αφήσουμε την ευκαιρία να φύγει. Ίσως να μην έρθει ποτέ ξανά.

Έχουμε όμως και την γελοία αντίθεση της αντιπολίτευσης του Δήμου, η οποία προσπαθώντας να καρπωθεί ένα τόσο τεράστιο ζήτημα για την πόλη, έπεσε σε απανωτά φάουλ κατά της ΑΕΛ την προηγούμενη εβδομάδα στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Και συνεχίζει σε όποιον στηρίζει την νυν Δημοτική αρχή γι’ αυτό της το επίτευγμα.

Κακά τα ψέματα όλοι όσοι ζούμε και αναπνέουμε με την ιδέα της ΑΕΛ σήμερα, είμαστε με τον Καλογιάννη και όχι με αυτούς που θέλουν το κακό της ομάδας.

Δεν σημαίνει όμως, ότι θα μας κολλήσουν ορισμένοι την λεζάντα του κομμουνιστή ή του αριστερού, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι δόλιοι σκοποί τους.

Οι εκλογές στην τοπική αυτοδιοίκηση έχουν να κάνουν με τον τόπο που ζούμε και μεγαλώνουμε, εμείς και τα παιδιά μας και φυσικά με όποιον νοιάζεται περισσότερο γι’ αυτόν.

Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις εν έτει 2023.

Καλώς ή κακώς κάποιοι δεν νοιάζονται καθόλου για την ΑΕΛ, η οποία αποτελεί το στολίδι του κάμπου, εξού και ήρθε επιχειρηματίας εκτός Λάρισας και έφτιαξε ολόκληρο παλάτι γι’ αυτή, όταν μεγάλες ομάδες της Ελλάδας δεν είχαν δικό τους γήπεδο μέχρι τότε έως και σήμερα.

Οι ασκοί του Αιόλου άνοιξαν, όπως έχω επανειλημμένα τονίσει και με ευθύνη της αντιπολίτευσης του Δήμου.

Ως πρώην Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ στηρίζω απαρέγκλιτα το όραμα της ομάδας μας και δεν τους βλέπω καν, όσους θεωρούν τον εαυτό τους Λαρισαίο αλλά βάζουν την ομάδα σε τελευταία μοίρα.

Έτσι για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους και να μην κάνουμε τα κοκοράκια πίσω από ένα πληκτρολόγιο”.

Τσιαπάλας Μπάμπης

π. Αντιπρόεδρος ΠΑΕ ΑΕΛ

Previous ArticleNext Article