Λάρισα

Ο Χρήστος Κέλλας με τη ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου

«Με μεγάλη χαρά, υποδέχτηκα, σήμερα, στο γραφείο μου, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Τυρνάβου της παράταξής μας, όλοι τους φίλοι και στελέχη πρώτης γραμμής, με τους οποίους βρίσκομαι σε διαρκή συνεργασία.

Η Δημοτική Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί μέρος της ιστορίας του Τυρνάβου, καθώς συνιστά ζωτικό τμήμα  της πολιτικής ζωής τόσο της πόλης και των χωριών του Τυρνάβου όσο και του Νομού μας».

Τα παραπάνω σημείωσε ο αν. γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, υποδεχόμενος στο πολιτικό γραφείο του, στη Λάρισα, τα μέλη του Δ.Σ της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχάρη τον πρόεδρο Βασίλη Μαίκο, την Ταμία Αμαλία Πικρού – Γιαννώτα, την Γραμματέα Έλενα Ζαρόγιαννου, τον υπεύθυνο Τοπικής Αυτοδιοίκησης Γιώργο Σακούτσιο, τον υπεύθυνο Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων Χριστόφορο Κατσαρό, τον υπεύθυνο Εκλογικών Αντιπροσώπων Κώστα Κόκκινο και τον υπεύθυνο Εκλογικής Ετοιμότητας Νίκο Ρεβήσιο, για τη διαρκή παρουσία στα κοινωνικά δρώμενα και τις δράσεις τους, που έχουν ως γνώμονα το συμφέρον του τόπου και της πατρίδας.

Εστιάζοντας σε θέματα επικαιρότητας, ο Χρήστος Κέλλας και οι συνομιλητές του, αναφέρθηκαν στις κυβερνητικές πολιτικές αντιμετώπισης της ενεργειακής κρίσης και ενίσχυσης της ανάπτυξης.

Ειδικότερα, επισημάνθηκε πως οι αποφάσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη για την επιδότηση των καταναλωτών ενέργειας και η συνεπής στήριξη των εισοδηματικά ασθενέστερων συμπολιτών μας έχουν αποβεί καθοριστικές για τη σταθερότητα της ελληνικής οικονομίας και τη διατήρησή της σε τροχιά βιώσιμης ανάπτυξης.

Η ηγετική ομάδα της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου, έκανε ιδιαίτερη αναφορά σε αγροτικά ζητήματα, καθώς οι παραγωγοί της περιοχής πλήττονται από την ενεργειακή και κλιματική κρίση, την κατακόρυφη αύξηση του κόστους παραγωγής, τις ανοιχτές τιμές στην πώληση των προϊόντων και την έλλειψη εργατών γης.

Ο Χρήστος Κέλλας, από την πλευρά του, υπογράμμισε τα κυβερνητικά μέτρα για την στήριξη του εισοδήματος των αγροτών και των κτηνοτρόφων μας.

Ο βουλευτής και τα μέλη της ΔΗΜΤΟ ΝΔ Τυρνάβου εστίασαν, ακόμη, και σε οργανωτικά ζητήματα, αναφορικά με την υλοποίηση δράσεων της κεντρικής διοίκησης του κόμματος σε περιφερειακό και τοπικό επίπεδο.

Στο πλαίσιο της προεκλογικής περιόδου, στην οποία θα εισέλθει η χώρα το 2023, σημειώθηκε πως οι τοπικές οργανώσεις θα βρεθούν στην πρώτη γραμμή των εθνικών εκλογών αναλαμβάνοντας να επικοινωνήσουν το κυβερνητικό έργο στις τοπικές κοινωνίες.

Όπως τόνισε ειδικότερα, ο Χρήστος Κέλλας, “η συμβολή της ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου και όλων των κομματικών οργανώσεων της ΝΔ θα είναι καθοριστική για τη νίκη της παράταξης τόσο στον Νομό Λάρισας όσο και σε όλη τη χώρα”.

Ο Λαρισαίος πολιτικός ευχαρίστησε την ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου για τη συνεργασία και ανανέωσαν το ραντεβού τους, ενόψει και της προετοιμασίας του κόμματος για τις εθνικές εκλογές.

 

Previous ArticleNext Article