Αθλητισμός

Φώλλας στο regista.gr: «Εφάμιλλες της ιστορίας του συλλόγου οι προσδοκίες στον ΠΟ Ελασσόνας»

Υστερα από προσμονή πολλών εβδομάδων, το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για τη σεζόν 2022 – 2023 βρίσκεται μια ανάσα από το να κηρύξει την έναρξή του.

Μια από τις θεσσαλικές ομάδες που θα δώσει το παρών στην κατηγορία, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν μάλιστα, είναι ο ΠΟ Ελασσόνας. Οι κυανόλευκοι πραγματοποίησαν πέρυσι μια εξαιρετική πορεία στην κατηγορία, κατέλαβαν την 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα ενώ κατέκτησαν και το κύπελλο ΕΠΝΣΛ, επικρατώντας στον τελικό του Ηρακλή Λάρισας με 9-8 στη διαδικασία των πέναλτι (0-0 κανονική διάρκεια και παράταση).

Το καλοκαίρι οι Λαρισαίοι βίωσαν μια μεγάλη αλλαγή, καθώς ο Βαγγέλης Μόρας αποτέλεσε παρελθόν αναλαμβάνοντας τα ηνία στον Απόλλωνα Λάρισας, με τον ΠΟΕ να βρίσκει το αντικαταστάτη του στο πρόσωπο ενός… παλιού γνώριμου. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον Νίκο Φώλλα, ο οποίος επέστρεψε στην Ελασσόνα για την τρίτη του θητεία στον πάγκο της ομάδας, έχοντας υπάρξει στην ίδια θέση στο α’ μισό της σεζόν 2012 – 2013 καθώς και στο β’ μισό της σεζόν 2014 – 2015.

Ο Νίκος Φώλλας μίλησε στο regista.gr και μας ανέλυσε τις σκέψεις του για την έναρξη του πρωταθλήματος, τους στόχους της ομάδας του και τις ομάδες που κρίνει πως θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στη νέα σεζόν. Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Καταρχάς. θέλω να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία! Μετά από τρεις και πλέον μήνες προετοιμασίας και όντας από τις πρώτες ομάδες που ξεκινήσαμε προετοιμασία στις 25/7 είμαστε αρκετά κουρασμένοι τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Αυτό νομίζω δεν είναι καλό για καμία ομάδα και δε μπορεί να το διαχειριστεί κανένα τεχνικό επιτελείο.

Παρ’ όλα αυτά η προσμονή από τους ποδοσφαιριστές μου για την έναρξη του πρωταθλήματος είναι μεγάλη και ευελπιστώ ότι την Κυριακή θα ξεκινήσουμε με το δεξί τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις απέναντι στον Κεραυνό Αγγελοχωρίου (πήρε το ΑΦΜ από Θύελλα Σαρακηνών).

Το γεγονός ότι αγωνιζόμαστε στην έδρα μας είναι θετικό γιατί θα έχουμε τη συμπαράσταση του κόσμου μας ωστόσο σίγουρα θα υπάρχει το άγχος της πρεμιέρας και γι’αυτόν το λόγο, αυτό που πρωτίστως με ενδιαφέρει είναι η συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών μου και η ψυχολογική προετοιμασία γιατί η ποιότητα και η εμπιστοσύνη στο ρόστερ είναι αδιαμφισβήτητη.

Ο αντίπαλος είναι άγνωστη σ’εμάς ομάδα ωστόσο οι συστάσεις είναι καλές και σίγουρα πρόκειται για ένα σύνολο που χρειάζεται προσοχή. Εμείς από την πλευρά μας γνωρίζουμε τις δυνατότητες μας και πιστεύω ότι πρέπει να ενισχύσουμε ακόμη περισσότερο την αυτοπεποίθηση μας γιατί οι προσδοκίες είναι μεγάλες και εφάμιλλες της ιστορίας του συλλόγου.

Για να μην κινδυνέψεις σ’αυτην την κατηγορία οφείλεις να κάνεις πρωταθλητισμό και εμείς αυτό είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε απέναντι σε ιστορικές ομάδες όπως ο Ολυμπιακός Βόλου,ο Εδεσσαϊκός, ο Πιερικός και η Καστοριά που είμαι σίγουρος ότι θα πρωταγωνιστήσουν. Νομίζω ότι θα δούμε ένα πολύ ανταγωνιστικό πρωτάθλημα που κατά τη γνώμη μου δύσκολα θα ξεχωρίσει κάποια ομάδα και θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου μέχρι τέλους.

Ευχή μου και πάλι είναι να είμαστε υγιείς γιατί κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας είχαμε δυο σοβαρούς τραυματισμούς, του Γιάννη Κυρίτση και του Στέφανου Σουγλη, δυο παιδιών που στηρίχτηκε κατά πολύ ο σχεδιασμός το καλοκαίρι και σίγουρα θα μας λείψουν πολύ.

regista.gr

Previous ArticleNext Article