Ελασσόνα

Ν.Ευαγγέλου: «Η Δημοτική Αρχή Ελασσόνας ανοίγει τα ΚΑΠΗ που έκλεισε»

Προεκλογικά πυροτεχνήματα Γάτσα ο οποίος τόσα χρόνια τιμωρούσε την Τρίτη Ηλικία του Δήμου μας

Από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της η δημοτική αρχή Γάτσα, είχε έναν και μόνο στόχο, όπως αποδείχθηκε περίτρανα μέχρι και στις μέρες μας.

Ο στόχος της ήταν να καταστρέψει κάθε ενέργεια και κάθε δράση που που δημιουργήθηκε επί δικής μας θητείας, προκειμένου να δείξει (σε ποιούς άραγε;), ότι παράγει έργο.

Η αδιαφορία της ωστόσο για την καθημερινότητα του πολίτη σε μια σειρά θεμάτων, χτύπησε κόκκινο.

Ο κ. Γάτσας και οι συνεργάτες του άρχισαν να καταστρέφουν τιμωρώντας όμως όχι εμάς και τον συνδυασμό μας, αλλά τους πολίτες της Ελασσόνας.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση της ανακοίνωσης επαναλειτουργίας των ΚΑΠΗ, όλα αυτά τα χρόνια συστηματικά επέλεξε να τιμωρήσει τους ανθρώπους της Γ’ Ηλικίας χωρίς κανένα ενδοιασμό και χωρίς κανένα σεβασμό.

Αφού λοιπόν έκλεισε όλα τα ΚΑΠΗ απομονώνοντας τους ηλικιωμένους που με τόση φροντίδα είχαμε δημιουργήσει τα Στέκια τους προσφέροντας τους έναν αξιόλογο χώρο για να συγκεντρώνονται και αφού τα έκρινε όλα ακατάλληλα, έρχεται τώρα προεκλογικά να τα ανοίξει για να δείξει τάχα το ενδιαφέρον του.

Που ήταν αυτό το ενδιαφέρον τόσα χρόνια;

Πουθενά προφανώς.

Είναι πραγματικά λυπηρό, να φτάνει ένας αυτοδιοικητικός να πέφτει τόσο χαμηλά και να τιμωρεί πολίτες προκειμένου να τους πουλήσει φύκια για μεταξωτές κορδέλες και να δείξει έργο.

Τα  ΚΑΠΗ είχαν και τον κατάλληλο εξοπλιςμό και το κατάλληλο προσωπικό και λειτουργούσαν άψογα και υποδειγματικά.

Αυτός  ήταν επί της ουσίας ο λόγος που ο κ. Γάτσας και οι συνεργάτες του, αποφάσισαν να τα κλείσουν και μαζί τοπυς να κλείσουν τους ηλικιωμένους στα σπίτια τους.

Οι πολίτες της Ελασσόνας, γνωρίζουν και διαθέτουν πολύ καλή μνήμη για να νομίζει ο κ. Γάτσας ότι μπορεί να τους κοροιδέψει.

 

Previous ArticleNext Article