Αθλητισμός

«Απόδραση» από τον Τύρναβο για την Αναγέννηση Ευαγγελισμού

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι, με πολύ καλό ρυθμό η Αναγέννηση Ευαγγελισμού κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Ακαδημίας Τυρνάβου, επικρατώντας με 1 – 0.

Ήταν ένα ματς πολύ ανοιχτό με τη μπάλα να πηγαίνει συνεχώς πάνω – κάτω, αλλά με τους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να βρίσκουν μόλις μία φορά τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι ήταν αυτή που έχασαν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του αγώνα και μάλιστα πολύ νωρίς χρονικά.

Ήταν το 4ο λεπτό, όταν ο Σακούτσιος βρέθηκε μέσα στην μικρή περιοχή του αντιπάλου, αλλά το πλασέ που επιχείρησε δεν ήταν ψύχραιμο, με αποτέλεσμα να στείλει τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Χανανά. Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πήγαν στα αποδυτήρια χωρίς να υπάρχει σκορ στο ματς.

Στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να δημιουργήσουν την έτερη μεγάλη ευκαιρία. Με τη σέντρα λοιπόν, ο Τόλιος βρήκε τον χρόνο και τον χώρο, επιχείρησε το σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι, χάνοντας έτσι μια μεγάλη ευκαιρία για να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Για να φτάσουμε στο 57ο λεπτό του αγώνα. Ο Χανανάς έκανε το βολέ, ο Τόλιος πήρε τη κεφαλιά, πασάροντας παράλληλα έξυπνα στον Μπαλατσό, οποίος νίκησε σε σπριντ τους Φουρκιώτη και Τσακνάκη, βγήκε τετ – α – τετ και δεν λάθεψε στέλνοντας τη μπάλα στα δίχτυα του ανήμπορου να αντιδράσει Έξαρχου, δίνοντας με αυτό το γκολ την νίκη στον Ευαγγελισμό.

Το Γκολ

0 – 1 57′ Μπαλατσός.

Οι Συνθέσεις

Ακαδημία Τυρνάβου (Νίκος Κεχαγιάς): Έξαρχος, Φουρκιώτης (81′ Πότσης Ι.), Γκουλέτσας, Τσακνάκης, Μπουντουλούλης (46′ Καραγιάννης), Τσένα, Γκανάτσιος (72′ Παπαχατζής Ι.), Παπαχατζής Β., Ζαμπακίκας, Σακούτσιος (46′ Στάμου), Δάσκαλος (81′ Κοτρούτσιος).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Κώστας Καζάκης): Χανανάς, Κότυλης, Καλογιάννης, Ντόκος, Τσάτσος, Λαγιόκαπας (63′ Γραμμένος), Καρέλας (79′ Δόλγυρας), Γκαραβέλης, Μπαλατσός, Τόλιος, Λιούρας (57′ Πρακατές).

Διαιτητική Τριπλέτα
Φακής, Σκριάπας, Μπατζιανούλης.

 

arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article