Αθλητισμός

Μείωσε τη διαφορά η Αναγέννηση Ευαγγελισμού…

Σε αγώνα για γερά νεύρα, η Αναγέννηση Ευαγγελισμού έφυγε νικήτρια από τον Δρυμό με 2-1 επί του γηπεδούχου Κεραυνού, επαναλαμβάνοντας μάλιστα το σκορ του πρώτου γύρου, και μείωσε την απόστασή της από την κορυφή του ομίλου.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 9′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτυ του τερματοφύλακά τους Δημήτρη Μιγδάνη, ενώ στο 20′ ανέβασαν τον δείκτη σε 0-2 χάρη στο κοντινό σουτ του Χρήστου Καρέλα.

Με γκολ για όσκαρ του Κέλι Καντολάρι στο 51′ (σουτ από 30 μέτρα στο αριστερό “Γ”), ο Κεραυνός “ξαναμπήκε” στο παιχνίδι και διεκδίκησε με πάθος την ισοφάριση, χωρίς όμως αποτέλεσμα, ενώ οι νικητές ολοκλήρωσαν την αναμέτρηση με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Τσάτσου στο 90’+3′.

Με “όπλο” την εμπειρία του “κράτησε” το υψηλού ενδιαφέροντος παιχνίδι ο Αδάμος Κουκούλης, ο οποίος είχε την ουσιαστική συνδρομή των βοηθών Δημήτρη Δίχρη – Τάνιας Κουτίνα.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΔΡΥΜΟΥ (Κώστας Καζάκης): Παπαϊωάννου (46′ Λικάι), Καρακώστας (72′ Μαρκούιας), Καντολάρι, Καραγκιόζης, Δαχλύθρας, Κουζιώνης (82′ Κουρουκλίδης), Παναγιώτου (73′ Ρούσι), Λιούρας, Λαγιόκαπας, Ζαγκλιαβός, Γκαντούνας.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ (Χάρης Νούσιας): Μιγδάνης (64′ λ.τρ. Κατής), Τζόκολα, Κότυλης, Γκαραβέλης, Βαλατσός, Τσάτσος, Λ.Λιούρας, Ντόκος, Σπ.Λιούρας, Καρέλας (77′ Πρακατές), Μπαλατσός (83′ Φάκας).

Πηγή: larisagoal.gr

Previous ArticleNext Article