Ελασσόνα

Με λαμπρότητα η Ελασσόνα τίμησε την 28η Οκτωβρίου (φώτο)

Με την πρέπουσα λαμπρότητα και παρουσία αρκετού κόσμου και εκπροσώπων των αρχών γιορτάστηκε στην Ελασσόνα  η εθνική επέτειος της 28ης Οκτωβρίου στην Ελασσόνα.

Στον Ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου εψάλη επίσημη δοξολογία όπου συγχοροστάτησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ελασσώνος κ.κ. Χαρίτων και ο Επίσκοπος Πάρνου και Σάαρε κ. Αλέξανδρος από την Εκκλησία της Εσθονίας, με τη συμμετοχή του κλήρου της πόλης. Στη συνέχεια έγινε επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες, εκφώνηση του πανηγυρικού της ημέρας από την εκπαιδευτικό του 3ου σημοτικού σχολείου κα. Λαμπρινή Διαμάντη, κατάθεση στεφάνων και τέλος τηρήθηκε 1΄ σιγή στη μνήμη των πεσόντων νεκρών.

Τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου τίμησαν με την παραουσία τους  η πρόεδρος του περιφερειακού συμβουλίου Θεσσαλίας Τάνια Δόκου, ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας, ο πολιτευτής της Ελληνικής Λύσης Θανάσης Παλιοβάιος, ο περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Θανάσης Παιδής, οι αντιδήμαρχοι, Φρόσω Καρκαβανίδου-Σκρέτα, Κώστας Έξαρχος, Χρήστος Παπαδημητρίου, ο πρόεδρος της κοινότητας Ελασσόνας Βασίλειος Μουλτσιάς,  ο πρώην δήμαρχος Ελασσόνας – επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Νίκος Ευαγγέλου, ο εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων διοικητήε Υ.Π. Αθανάσιος Δεδικούσης, ο βοηθός του γενικού περιφερειακού Δ/ντη Θεσσαλίας Βασίλειος Καραίσκος,  ο Διοικητής του Α.Τ. Ελασσόνας Πέτρος Μουταφίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας  Ελευθέριος Μουλτσιάς, ο συντονιστής εκπαιδευτικού έργου Θεσσαλίας  Αναστάσιος Δαραράς,  εκπρόσωποιν των Ενόπλων Δυνάμεων, των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών της Θεσσαλίας και του νομού Λάρισας,  του κλήρου, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, και εκατοντάδες κατοίκοι.

Δείτε φωτγογραφίες:

 

Previous ArticleNext Article