Αθλητισμός

Mε ανάμεικτα συναισθήματα, ο Οικονόμος ισόπαλος 2-2 με τον Κίσσαβο Συκουρίου

Υστερα από αγώνα με έντονες συγκινήσεις και εναλλαγές συναισθημάτων, ο Οικονόμος Τσαριτσάνης και ο Κίσσαβος Συκουρίου στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, ένα αποτέλεσμα που σαφώς άφησε τους φιλοξενουμένους περισσότερο ικανοποιημένους.
Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν καλύτερα το παιχνίδι και, αφού έχασαν στο 8′ μεγάλη ευκαιρία με τον Βλαχάκη (σούταρε από ιδανική θέση σύρριζα άουτ από το δεξί δοκάρι), στο 15′ πήραν το προβάδισμα με συρτό σουτ του Θεόδωρου Γανού εκτός περιοχής.Στην συνέχεια, οι Συκουριώτες ανέβασαν τους ρυθμούς τους και σε διάστημα έξι λεπτών (29′ – 35′) ανέτρεψαν πλήρως το σκηνικό με τα γκολ των Άρμπερ Ραμάι με προβολή και Δημήτρη Αγγέλη με κεφαλιά.
Στο δεύτερο ημίχρονο, προ του φάσματος της ήττας, οι Τσαριτσανιώτες άσκησαν πίεση και έχασαν ευκαιρίες με τους Δραχαλίβα (47′), Τσούτσα (66′) και Μουλτσιά (69′), ενώ στο 70′ μετά από σέντρα του Δραχαλίβα από δεξιά, ο Αλέξανδρος Τσούτσας εξ επαφής ισοφάρισε σε 2-2. Με τον Ραμάι (76′) και τον Κουλουκτσή (82′), οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν στο τρίτο γκολ, ενώ στο 83′ ο Γιάκου απέτρεψε το 3-2 σε τετ-α-τετ με τον Δριστέλα.Τελευταία αξιοσημείωτη στιγμή του αγώνα αυτή του 86′, όταν ο Δραχαλίβας εκτέλεσε φάουλ από επικίνδυνη θέση αλλά η μπάλλα κατέληξε άουτ ελάχιστα από το αριστερό “Γ'” του Γιάκου.
Προσπάθησε με συνέπεια να κρατήσει τις “εύθραυστες” ισορροπίες του αγώνα ο διαιτητής Γιώργος Φακής που δέχθηκε στο 65′ τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων, όταν “χαρίστηκε” στον Κορδέλα (αγωνιζόταν με κίτρινη κάρτα από το 21′ και ανέκοψε υποσχόμενη επίθεση), ενώ τον συνέδραμαν στο έργο του οι βοηθοί Αχιλλέας Νίκζας – Άγγελος Κουρέτσος.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Ντούφας, Μπουμπουνάρας, Μιφτάρι, Καραμπίνας, Γανός, Τσούτσας (87′ Γεωργούλης), Γκόλτσιος (46′ Δριστέλας), Βλαχάκης, Στ.Δραχαλίβας, Πούτας (60′ Δ.Μουλτσιάς).
ΚΙΣΣΑΒΟΣ ΣΥΚΟΥΡΙΟΥ (Απόστολος Τσιανάκας): Γιάκου, Λανάρας (68′ Χάμος), Αγγέλης, Κουλουκτσής, Καραποστόλης (46′ Φαρμάκας), Νεμπεγλέρας (73′ Τόπης), Ραμάι, Μπολάκης, Λιόγκας, Τζιούρας (46′ Κώτσιας), Κορδέλας.
Previous ArticleNext Article