Αθλητισμός

Μεγάλη νίκη για τον ΠΟΕ, με τον Κακάμη σε μεγάλα κέφια

Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο ΠΟΕ την Κυριακή (29/1) κόντρα στον Εθνικό Νέο Κεραμιδίου. Το ματς έγινε για τον 2ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Του Χρήστου Γκατζούλη

Οι γηπεδούχοι επικράτησαν με σκορ 1-0 με ένα όμορφο γκολ του ιδιαίτερα εξελίξιμου ποδοσφαιριστή Σάκη Κακάμη. Το ματς έγινε σε ένα βαρύ αγωνιστικό χώρο και με ελάχιστες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες αλλά με πολλές δυνατές μονομαχίες στο χώρο της μεσαίας γραμμής.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν στο 5ο λεπτό με σουτ του Κρυεμάντι μέσα από την περιοχή με τον Γούπο να διώχνει σε κόρνερ.

Οι γηπεδούχοι στο 21’ άνοιξαν το σκορ με γυριστή κεφαλιά του Κακάμη που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο την εκτέλεση φάουλ του Κοντοθανάση κάνοντας το 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ΠΟΕ είχε μία καλή κεφαλιά του Τσάτσου στο 76’ μετά από εκτέλεση κόρνερ, που όμως μπλόκαρε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων.

Το 1-0 έμεινε μέχρι και το τέλος του παιχνιδιού με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια πολύ σημαντική νίκη που θα βοηθήσει τόσο στην ψυχολογία της ομάδας όσο και βαθμολογικά.

ΠΟ Ελασσόνας (Στέλιος Αρσένος): Γούπος, Νταμπώσης, Λαγός, Τσάτσος, Κοντοθανάσης, Γκαμπέτας (90+3 Σεμερτζίδης), Ιγγλέζος, Κωστούλας (73’ Αγγελούλης), Καραγκούνης (79’ Καραμούλας), Μουλτσιάς.

Εθνικός Ν.Κεραμιδίου (Δημήτρης Παυλίδης): Πατσιογιώργος, Κόλα, Λαμπίρης (79’ Ιντζόγλου), Κατσαμπάς (88’ Γκιώνης λ.τ.), Μαργαρίτης, Σεχολάρι, Κωτσιαρίδης, Τουλίκας (14’ Χατζηπουργάνης λ.τ.), Μπατζώνης (46’ Ιντζόγλου), Κρυεμάντι  Παζιτζόγλου.

Διαιτητική τριπλέτα: Τσίντζας, Κίττος, Τασιόπουλος (Θεσσαλίας).

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article