Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος με Γενικό Γραμματέα της Κυβέρνησης: Δρομολογείται οριστική λύση στο ιδιοκτησιακό των παρακάρλιων

Συνεργασία με τον Γενικό Γραμματέα της κυβέρνησης κ. Στέλιο Κουτνατζή είχε ο πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης της Βουλής, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, για το πρόβλημα -που ανέκυψε πρόσφατα με το κτηματολόγιο- της αμφισβήτησης ιδιοκτησιών πέριξ της λίμνης Κάρλας.

Ο Θεσσαλός πολιτικός, σε συνέχεια της συνεργασίας που είχε με τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Γιώργο Γεωργαντά, παρουσία εκπροσώπων των οικογενειών που αμφισβητείται η γη τους στα παρακάρλια και τον δήμαρχο Κιλελέρ κ. Θανάση Νασιακόπουλο, συζήτησε με τον Γ.Γ. της κυβέρνησης τη δυνατότητα νομοθετικής διευθέτησης του ζητήματος.

Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας υπήρξε και επικοινωνία με τον επισπεύδοντα υπουργό κ. Γεωργαντά, ώστε να δρομολογηθούν οι διαδικασίες για τη ρύθμιση που θα δώσει οριστική λύση στο ανακύψαν ζήτημα, το οποίο έχει προκαλέσει αναστάτωση σε δεκάδες ιδιοκτήτες που έκπληκτοι «ανακάλυψαν» ότι μετά από 40 χρόνια αμφισβητείται η γη τους.

Ο κυβερνητικός βουλευτής, εξερχόμενος του γραφείου του Γενικού Γραμματέα της κυβέρνησης, σε δήλωσή του ευχαρίστησε τον κ. Κουτνατζή «για την κατανόηση του προβλήματος, το ειλικρινές ενδιαφέρον του, και κυρίως για τα άμεσα αντανακλαστικά του ώστε να δρομολογηθεί η επίλυση του ζητήματος -που έγινε βραχνάς για τους αγρότες της περιοχής- σε επικείμενη νομοθετική ρύθμιση».

Previous ArticleNext Article