Αθλητισμός

“Κολλημένος” με την ισοπαλία ο Οικονόμος, 1-1 και στους Γόννους

Την “ροπή” τους προς τα ισόπαλα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν στο γήπεδο Γόννων ο τοπικός Όλυμπος και ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, οι οποίοι πέτυχαν από ένα γκολ, προσέθεσαν από ένα βαθμό στο ενεργητικό τους και εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο με ανάμεικτα συναισθήματα. Όσον αφορά τους “πράσινους” αυτή ήταν η όγδοη φετινή ισοπαλία στο πρωτάθλημα σε σύνολο 20 αγώνων, ενώ – από την πλευρά τους – εννέα “Χ” μετρούν οι Γοννιώτες!
Στο 17′ μετά από σέντρα-σουτ του Δραχαλίβα από αριστερά, η μπάλλα αποκρούστηκε από το αριστερό δοκάρι του Μπαρμπαγιάννη και στην επαναφορά της ο Τσούτσας με διαγώνιο σουτ άνοιξε το σκορ (0-1).Οι γηπεδούχοι πλησίασαν στην ισοφάριση στο 27′ με τον Ζαϊρέ, το σουτ του οποίου αποκρούστηκε από το οριζόντιο δοκάρι του Νούσια, ενώ πανηγύρισαν τελικά στο 38′, όταν ο Μάντζιαρης εκτέλεσε φάουλ που προσέκρουσε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Γκαμπέτα να παίρνει την κεφαλιά και να στέλνει την μπάλλα αρχικά στο αριστερό δοκάρι και στην συνέχεια στα δίχτυα.
Το παιχνίδι παρέμεινε “ανοικτό” μέχρι το τέλος, ενώ οι Τσαριτσανιώτες κατέγραψαν την μεγαλύτερη ευκαιρία για το νικητήριο γκολ στο 84′ με τον Δριστέλα που από το ύψος του πέναλτυ ανενόχλητος σούταρε πάνω από τα δοκάρια.
Τον αγώνα διηύθυνε ο Λάμπρος Βλιώρας (βοηθοί οι Κώστας Γκαρέλης – Γιώργος Κοντονάσιος) που δεν απέφυγε τις διαμαρτυρίες για κάποιες από τις αποφάσεις του.
ΟΛΥΜΠΟΣ ΓΟΝΝΩΝ (Δημήτρης Κωστής): Παπαζήσης (14′ λ.τρ. Μπαρμπαγιάννης), Τσιντζιλώνης, Γκουγκουλιάς (85′ Μπουζούκας), Αθ.Μπούμπουλης, Γκαμπέτας, Κολτσίδας, Ε.Μπούμπουλης, Σερίφης (75′ Κόκρας), Κίτσιος (85′ Ριζούλης), Μάντζιαρης, Γ.Ζαϊρές.
ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Βασίλης Μπακογιάννης – Νίκος Καραμήτσιος): Νούσιας, Γεωργούλης, Μπουμπουνάρας, Νικολακούλης, Γανός (74′ Αυλογιάρης), Καραμπίνας, Τσούτσας (87′ Δ.Μουλτσιάς), Μιφτάρι (62′ Δριστέλας), Ντούφας, Στ.Δραχαλίβας, Βλαχάκης.
* Πριν την έναρξη του αγώνα, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή εις μνήμην των θυμάτων του τραγικού σιδηροδρομικού δυστυχήματος των Τεμπών.
Previous ArticleNext Article