Λάρισα

Κέλλας: Στο πλευρό των επιχειρήσεων που πρωτοπορούν και πρωταγωνιστούν

«Είμαστε στο πλευρό των επιχειρήσεων που πρωτοπορούν και πρωταγωνιστούν. Νιώθουμε ευτυχείς, που στην καρδιά του θεσσαλικού κάμπου δραστηριοποιούνται δυναμικές επιχειρήσεις, που όχι μόνο αντιστέκονται στη διεθνή κρίση, αλλά διακρίνονται στο ελληνικό και διεθνές επιχειρείν και ενισχύουν το ΑΕΠ και την τοπική οικονομία.

Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει να στηρίζει γενναία και έμπρακτα την μικρομεσαία επιχείρηση, την μεταποίηση, την εστίαση, τους ανθρώπους της παραγωγής.

Μαζί τους βαδίζουμε προς τα εμπρός, οδηγούμε την χώρα σε τροχιά ανάπτυξης».

Αυτά δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο αν. Γραμματέας της ΚΟ της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας Χρήστος Κέλλας, στην τοποθέτησή του, στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, συνεχάρη τη διοίκηση του Επιμελητηρίου για την αξιέπαινη εκδήλωση, που τόσο πολύ έλλειψε τον καιρό της πανδημίας, αλλά και για τη διαχρονική της στήριξη στην τοπική επιχειρηματικότητα, την εξωστρέφεια και την προβολή των λαρισαϊκών προϊόντων.

Δήλωσε, ακόμη, υποστηρικτής των επιχειρήσεων, που καθοδηγούνται από ισχυρές αρχές και αξίες, στηρίζουν τους εργαζόμενους και σε πείσμα των καιρών, κοιτάζουν μπροστά, καινοτομούν και αναπτύσσονται.

Κλείνοντας, ο κ. Κέλλας, ευχήθηκε σε όλους μια υγιή και δημιουργική χρονιά, προσθέτοντας:

«Στόχος μας είναι η διαρκής ανάπτυξη της οικονομίας μας και η δημιουργία νέων και καλύτερα αμειβόμενων θέσεων εργασίας.

H χώρα μας, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο τιμόνι, βαδίζει προς το μέλλον απαλλαγμένη από δημοσιονομικά βάρη του παρελθόντος, καθώς προβλέπεται μείωση του δημόσιου χρέους στο 160% του ΑΕΠ.

Συνεχίζουμε αταλάντευτα μπροστά, υλοποιώντας τις δεσμεύσεις μας.

Με όραμα και πρόγραμμα, χτίζουμε σε γερές βάσεις μια ισχυρή χώρα, με περισσότερες ευκαιρίες για όλους και προοπτικές για τη νέα γενιά».

Previous ArticleNext Article