Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Στις επερχόμενες εκλογές δεν επιτρέπονται πειραματισμοί όπως το 2015

«Όσοι είχαν εύλογες ανησυχίες για την πορεία της αγοράς και της οικονομίας το 2023, αλλά και όσοι προτίμησαν τον ρόλο της Κασσάνδρας, βλέπουν πως αρχίζει ξανά και ανθίζει η ελπίδα. Παρά τις συνεχόμενες παγκόσμιες κρίσεις που δημιούργησαν πολύ δύσκολες καταστάσεις, σήμερα είμαστε όλοι εδώ, αισιόδοξοι, έτοιμοι να σχεδιάσουμε, να ονειρευτούμε ξανά και να υλοποιήσουμε, πηγαίνοντας τη ζωή μας πιο μπροστά. Η κυβέρνηση της ΝΔ όλα αυτά τα χρόνια των κρίσεων κράτησε το τιμόνι της χώρας σταθερό. Στάθηκε δίπλα στο πλευρό όλων των κοινωνικών ομάδων που χτυπήθηκαν από την κρίση και στήριξε όσο κανείς άλλος στο παρελθόν τους εμπόρους, τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας μας. Και τώρα ήρθε η ώρα να δρέψουμε, τους καρπούς των προσπαθειών και των θυσιών στις οποίες υποβληθήκαμε όλοι μας».

Τα παραπάνω τόνισε η βουλευτής Λάρισας της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης του Επιμελητηρίου Λάρισας, στην οποία βραβεύτηκαν και επιχειρήσεις της Λάρισας που διακρίθηκαν το 2022.

«Οι Ευρωπαίοι μιλούν καθημερινά για το ‘θαύμα της ελληνικής οικονομίας’ και βραβεύουν τον Έλληνα υπουργό Οικονομικών ως τον καλύτερο υπουργό Οικονομικών των χωρών της ευρωζώνης. Οι ρυθμοί ανάπτυξης είναι θετικοί, η εξωστρέφεια επιστρέφει», επεσήμανε η κα Μπίζιου, η οποία έκλεισε τον σύντομο χαιρετισμό της λέγοντας πως «αυτός είναι ο βασικός λόγος που στις επερχόμενες εκλογές δεν επιτρέπονται πειραματισμοί τέτοιοι σαν το 2015, όταν βρεθήκαμε ένα βήμα πριν την καταστροφή. Ο ελληνικός λαός έχει μνήμη και γνώση και θα στείλει το σωστό μήνυμα στην κάλπη».

Previous ArticleNext Article