Ελασσόνα

Κέλλας από Λιβάδι, Δολίχη: Στις 25 Ιουνίου λέμε όχι στα “κούφια” λόγια, ψηφίζουμε κοστολογημένο πρόγραμμα

«Στις εκλογές της 21ης Μαΐου αποδείξατε περίτρανα με την ψήφο σας, ότι θέλετε μια σταθερή κυβέρνηση, που θα αγωνίζεται για όλους τους Έλληνες, βελτιώνοντας τη ζωή τους. Μας εμπιστευτήκατε για να αλλάξουμε τη χώρα δραστικά και ουσιαστικά και θα το πράξουμε, αν επαναλάβετε ακόμη πιο μαζικά αυτό που κάνατε πριν από λίγες μέρες. Για να προχωρήσουμε όλοι μαζί στην οικοδόμηση της νέας Ελλάδας».

 

Ισχυρή ανανέωση της σχέσης εμπιστοσύνης που έχουν “χτίσει” με τη ΝΔ, ζήτησε ο Βουλευτής Λάρισας της ΝΔ Χρήστος Κέλλας από τους κατοίκους στο Λιβάδι και τη Δολίχη Ελασσόνας. Μέσα από την προσωπική του επαφή με τους πολίτες και ευχαριστώντας τους που τον τίμησαν με την ψήφο τους ,ο Λαρισαίος πολιτικός απευθύνθηκε σε όλους λέγοντας:

 

«Την Κυριακή της 21ης Μαΐου κέρδισε η ελληνική κοινωνία σε ωριμότητα, στέλνοντας μήνυμα αισιοδοξίας για την επόμενη μέρα. Διαπιστώσατε όλοι ότι την περασμένη τετραετία καταφέραμε να αλλάξουμε πολλά. Κοιτάξαμε κατάματα τις έγνοιες και τις δυσκολίες κάθε οικογένειας και δουλέψαμε σκληρά για τις αντιμετωπίσουμε. Λάθη έγιναν και τα παραδεχτήκαμε, καταρτίζοντας ένα πρόγραμμα που απευθύνεται σε κάθε Έλληνα, για μια δίκαιη, παραγωγική, ισχυρή Ελλάδα, χωρίς ανισότητες».

 

Ο Χρήστος Κέλλας που συνεχίζει εδώ και χρόνια να συναντά τους κατοίκους όλου του Νομού Λάρισας, σε κάθε γωνιά, χτίζοντας μαζί τους δυνατή σχέση με γερά θεμέλια εμπιστοσύνης και σεβασμού, τους προέτρεψε να γεμίσουν την κάλπη της 25ης Ιουνίου με ψηφοδέλτια της ΝΔ, για να στείλουν ηχηρό μήνυμα. Να ψηφίσουν ανάπτυξη, προοπτική, επενδύσεις, περισσότερες και καλύτερα αμειβόμενες δουλειές, λιγότερους φόρους, αποδοτικότερο Σύστημα Υγείας, υγιή πρωτογενή τομέα.

 

«Ο στόχος της ισχυρής αυτοδυναμίας  δεν επιτρέπει κανέναν απολύτως εφησυχασμό. Στις κάλπες της 25ης  Ιουνίου, λέμε βροντερό όχι στα “κούφια λόγια”, γιατί στους Έλληνες αξίζουν μόνο οι έμπρακτες αποδείξεις, με σχέδιο και πρόγραμμα, που οδηγεί τη χώρα σταθερά, τολμηρά, μπροστά»,υπογράμμισε ο Χρήστος Κέλλας.

Previous ArticleNext Article