Ελασσόνα

Μ. Χαρακόπουλος στον Δρυμό: Η πολιτική σταθερότητα προϋπόθεση για την ανάπτυξη

«Μπορεί ο κ. Τσίπρας να αναγνώρισε ως “mea culpa” την νάρκη της απλής αναλογικής γιατί έσκασε στα πόδια του, αλλά η χώρα ταλαιπωρείται με μια δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, ενώ θα είχε ήδη ισχυρή κυβέρνηση -όπως απέκτησε η γειτονική Τουρκία- αν οι εκλογές της 21ης Μαΐου είχαν γίνει με την ενισχυμένη αναλογική. Μετά κι από αυτό το πείραμα της απλής αναλογικής απομυθοποιήθηκε ένας ακόμη μύθος της αριστεράς, αυτός των κυβερνήσεων συνεργασίας, καθώς κανείς τους δεν είναι διατεθειμένος να συνεργαστεί με κανέναν. Και καθώς ο κ. Ανδρουλάκης λέει ότι και 149 βουλευτές αν πάρει η ΝΔ δεν θα συνεργαστεί μαζί μας για τον σχηματισμό κυβέρνησης, είναι μονόδρομος η αυτοδυναμία. Αλλιώς θα αναγκαστούμε να οδηγηθούμε σε νέες εκλογές τον Αύγουστο». Τα παραπάνω τόνισε ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος στον Δρυμό Ελασσόνας, όπου βρέθηκε ενόψει των εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Όχι εφησυχασμός

Ο Θεσσαλός πολιτικός σημείωσε ότι «δεν υπάρχουν περιθώρια εφησυχασμού, η χώρα χρειάζεται πολιτική σταθερότητα ως προϋπόθεση για την οικονομική ανάπτυξη και την βελτίωση του βιοτικού επιπέδου όλων. Ήδη, οίκοι αξιολόγησης προεξοφλούν την οικονομική αναβάθμιση της χώρας μετά το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου. Αρκεί το αποτέλεσμα της προηγούμενης κάλπης να επαναληφθεί και στην κρίσιμη κάλπη του Ιουνίου. Και πολιτική σταθερότητα, με τα σημερινά δεδομένα, μόνο η αυτοδύναμη κυβέρνηση της ΝΔ με πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη μπορεί να προσφέρει στη χώρα».

Ο Μάξιμος Χαρακόπουλος ευχαρίστησε τους κατοίκους για τη στήριξη τους στην ΝΔ και την ανανέωση της εντολής τους στο πρόσωπό του.

Previous ArticleNext Article