Ελασσόνα

Ρένα Καραλαριώτου σε Ολυμπιάδα, Φλάμπουρο και Σκοπιά και Σπαρμό: «Συνέπεια λόγων και έργων για να πάει ο τόπος μας μπροστά»

«Μόνον με συνέπεια έργων και λόγων, μόνον με υλοποίηση δεσμεύσεων, με σκληρή δουλειά και οργανωμένο σχέδιο μπορούμε να πάμε τη χώρα και τον τόπο μας ακόμη πιο μπροστά. Το μήνυμα των εκλογών της 25ης Ιουνίου μπορεί και πρέπει να είναι ακόμη πιο ισχυρό. Δεν υπάρχουν περιθώρια συμβιβασμού με τις αντιλήψεις του χθες. Προχωράμε σταθερά, τολμηρά, μπροστά», τονίζει η υποψήφια βουλευτής Ν.Λάρισας της ΝΔ, Ρένα Καραλαριώτου.

Με κεντρικό σύνθημα την αταλάντευτη δέσμευση της ΝΔ και του Κυριάκου Μητσοτάκη για σταθερή πορεία της Ελλάδας προς την ανάπτυξη και την ευημερία για όλους, η Λαρισαία πολιτικός μίλησε με κατοίκους της Ολυμπιάδας, Φλάμπουρου, Σκοπιάς και Σπαρμού -ενώ να σημειωθεί ότι μετείχε και στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Πνεύματος, στον Σπαρμό.

«Για τη ΝΔ, η Ελλάδα της επόμενης μέρας είναι μια Ελλάδα παραγωγική, που σέβεται και επενδύει στους ανθρώπους της, είναι μια Ελλάδα με καλύτερους μισθούς, περισσότερες θέσεις εργασίας, με λιγότερες ανισότητες, ισχυρή και ασφαλής σε ένα αβέβαιο διεθνές περιβάλλον. Με πρόγραμμα και σχέδιο, μειώνουμε τους φόρους και αυξάνουμε μισθούς και συντάξεις. Με βήματα σταθερά, τολμηρά, αποφασιστικά προωθούμε τις απαραίτητες μεταρρυθμίσεις, αλλάζουμε αυτά που πρέπει να αλλάξουν, διεκδικούμε το καλύτερο για τον τόπο μας», υπογραμμίζει η κ.Καραλαριώτου.

Previous ArticleNext Article