Αθλητισμός

«Κάτοικος» Λευκάδας ο Ελασσονίτης Θανάσης Τσιαβές

«Κάτοικος» Λευκάδας είναι ήδη ο γνωστός Ελασσονίτης πλέι μέικερ Θανάσης Τσιαβές που επέστρεψε στο νησί του Ιονίου μετά από συμφωνία με την τοπική Δόξα Λευκάδας.
Ο 29χρονος έμπειρος Τσιαβές(με ύψος 1,90) αγωνίστηκε για μια διετία στη Δόξα Λευκάδας (2018-2020) συμβάλλοντας τα μέγιστα στην επιστροφή της στην Β’ Εθνική, ενώ στη συνέχεια ακολούθησαν ο Λεύκιππος Ξάνθης και την περσινή σεζόν οι Ίκαροι Τρικάλων.
Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της Δόξας Λευκάδας:
«Ο Θανάσης Τσιαβές, γεννημένος το 1993, με ύψος 1.90, συμφώνησε και θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την νέα αγωνιστική χρονιά. Επανέρχεται μετά ένα διάλειμμα δυό χρόνων, που αγωνίστηκε σε Λεύκιππο Ξάνθης και Ίκαρους Τρικάλων. Στην ομάδα μας, έπαιξε δύο χρόνια, κερδίζοντας την άνοδο στην Β΄ Εθνική και στην ημιτελή Β΄ Εθνική (3η θέση), την διετία 2018-2020».
Τέλος, να σημειωθεί ότι ο Θανάσης Τσιαβές έχει πλούσιες παραστάσεις τόσο στη Β’ Εθνική όσο και στην Α2, έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή στις ομάδες με τις οποίες έχει αγωνιστεί.
Έχει φορέσει τις φανέλες του Γ.Σ. Ελασσόνας, του Αμπελώνα, του Αστέρα Λάρισας, του Φοίνικα Λάρισας, της Ασπίδας Ξάνθης, της ΑΕΛ, της Δόξας Λευκάδας, του Λεύκιππου Ξάνθης και των Ικάρων Τρικάλων.
ΕΛΑΣΣΟΝΑ(Γραφείο «Ε»)
Του Γιάννη Μουκίδη
Previous ArticleNext Article