Αθλητισμός

«Φλερτάρει» με την πρόκριση ο Π.Ο.Ε. – Αγωνίζεται σήμερα στην Κοζάνη

Με συγκρατημένη αισιοδοξία και μέσα σε πολύ καλό κλίμα, ο Π.Ο.Ε. προετοιμάστηκε για τον σημερινό αγώνα της 2ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος, με την Α.Ε. Ποντίων, στο δημοτικό γήπεδο της Κοζάνης (16:00).

Η ομάδα της Ελασσόνας θα προσπαθήσει να προκριθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, ώστε αν κληρωθεί να παίξει γηπεδούχος, να υποδεχτεί σωματείο της Super League 2.
Από αγωνιστικής πλευράς, ο τεχνικός Νίκος Φώλλας έχει στη διαθεσή του όλους τους παίκτες και μοναδική απουσία θα είναι αυτή του τραυματία Κυρίτση, ενώ ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Περτζιόνι, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού.
Τον αγώνα ορίστηκε να διευθύνει ο κ. Δήμος Τζάμος, ο οποίος θα έχει συνεργάτες τους Χρήστο Σιδερίδη και Παναγιώτη Γκίτσο, όλοι από την Ένωση Καστοριάς, ενώ παρατηρητής διαιτησίας θα είναι ο κ. Νικόλαος Χατζηνικολάου (Ηπείρου).

 

ΣΗΜΕΡΑ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΗΣ 3ης ΚΑΙ 4ης ΦΑΣΗΣ
Εν τω μεταξύ, σήμερα στις 12:00 μ. θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας η κλήρωση της 3ης και 4ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος 2022-23. Την κλήρωση, η οποία θα μεταδοθεί μέσω live streaming από την ιστοσελίδα της ΕΠΟ (www.epo.gr), θα παρουσιάσει η Ζέτα Θεοδωρακοπούλου και καλεσμένος θα είναι ο Χριστόφορος Κόλα.
Θα συμμετέχουν οι 14 ομάδες που θα προκριθούν από τη 2η Φάση και οι είκοσι έξι (26) ομάδες της Super League 2. Σύνολο ομάδων σαράντα (40). Μετά από κλήρωση θα προκύψουν είκοσι (20) ζευγάρια, από τα οποία μετά από μονούς αγώνες θα προκριθούν είκοσι (20) νικήτριες ομάδες. Γηπεδούχος ομάδα θα είναι αυτή που κληρώνεται πρώτη.
Σε περίπτωση που κληρωθεί ομάδα της Super League 2 με κυπελλούχο ομάδα των Ε.Π.Σ., τότε ο αγώνας θα διεξαχθεί στην έδρα της κυπελλούχου ομάδας των Ε.Π.Σ.

eleftheria.gr

Previous ArticleNext Article