Λάρισα

Δεύτερο Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών – ΚΑΡΠΑ στον Αμπελώνα

Ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και ο Φιλανθρωπικός & Πολιτιστικός Σύλλογος Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨ μετά την επιτυχή διεξαγωγή του 1ου Σεμιναρίου και, τις αυξημένες ανάγκες παρακολούθησης αποφάσισαν την διεξαγωγή σειράς σεμιναρίων τους μήνες Οκτώβριο – Νοέμβριο και Δεκέμβριο του 2022 σε συνεργασία με το ΕΚΑΒ Λάρισας. Το σεμινάριο του Οκτωβρίου 2022 με θέμα «Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ» θα διεξαχθεί το 2ο 15νθήμερο του Οκτωβρίου 2022.

Τόπος διεξαγωγής η αίθουσα εκδηλώσεων του Γυμνασίου Αμπελώνα.

Πιθανές ημερομηνίες η Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2022 ή η Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 και ώρες από 17:00 έως 21:00.

Η παρακολούθηση του θα είναι ΔΩΡΕΑΝ και στους συμμετέχοντες θα δοθεί ΒΕΒΙΩΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ.

Ο αριθμός των συμμετεχόντων σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΚΑΒ είναι σαράντα (40) άτομα.

Κατά συνέπεια θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας με βάση την ημερομηνία δήλωσης Συμμετοχής.

Αναλυτικά, επισημαίνονται τα εξής:

«Στόχος του σεμιναρίου είναι η εκπαίδευση όσο το δυνατόν περισσοτέρων πολιτών, επαγγελματιών του Αμπελώνα, αλλά και εκπαιδευτικών των σχολείων του Αμπελώνα, στην παροχή πρώτων βοηθειών και στην Καρδιοαναπνευστική Αναζωογόνηση – ΚΑΡΠΑ.

Για τον λόγο αυτό, αφού ούτως ή άλλως θα πραγματοποιηθούν συνεχόμενα σεμινάρια και τους επόμενους μήνες, πρότασή μας, η οποία είναι σύμφωνη και με την Διοίκηση του ΕΚΑΒ, είναι να προτιμηθούν πρωτίστως, αν εκδηλώσουν ενδιαφέρον, Συμπολίτες μας, που δεν έχουν παρακολουθήσει το 1ο Σεμινάριο του Ιουνίου ή έστω κάποιο άλλο σχετικό με την παροχή πρώτων βοηθειών.

Πιστεύουμε ότι εκπαίδευση στις Πρώτες Βοήθειες – ΚΑΡΠΑ είναι μία σημαντική εκπαιδευτική διαδικασία , που θα βοηθήσει στην αντιμετώπιση ξαφνικών προβλημάτων υγείας των συμπολιτών μας αλλά και των μαθητών των σχολείων μας.

Όσοι ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν το 2ο σεμινάριο, θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους με τους παρακάτω τρόπους:

1.Συμπλήρωση Φόρμας στην παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfvcxQEbH8EXeZogcR17p-5mVTgrb9_laGjOgTnFuTbKOPlXA/viewform?vc=0&c=0&w=1&flr=0

( κλικ πάνω στον σύνδεσμο και συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται).

2. Με email. Στα παρακάτω email:

seaa_i_elpida@hotmail.com και gkouk61@gmail.com δηλώνοντας Ονοματεπώνυμο – Διεύθυνση κατοικίας – Επάγγελμα – Σταθερό τηλέφωνο – Κινητό τηλέφωνο και email και αν έχετε παρακολουθήσει άλλο σεμινάριο.

3. Τηλεφωνικά. Στα τηλέφωνα 6932658217 κ. Γιαννόπουλος Ιωάννης, Πρόεδρος του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αμπελώνα «Η ΕΛΠΙΔΑ» και 6937287172 κ. Κουκούλης Γεώργιος, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού & Πολιτιστικού Συλλόγου Αμπελώνα ¨Η ΑΡΩΓΗ¨

Παρακαλούμε οι δηλώσεις συμμετοχής να γίνουν κυρίως με την χρήση της ηλεκτρονικής εφαρμογής διότι έτσι μπορεί να γίνει καλύτερα η επεξεργασία των στοιχείων.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων παρακολούθησης για το σεμινάριο του Οκτωβρίου είναι η Δευτέρα 03 Οκτωβρίου 2022.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους τους μονίμους κατοίκους του Αμπελώνα και σε όσους δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο Αμπελώνα».

Previous ArticleNext Article