Αθλητισμός

Διαμαρτύρεται ο ΠΟΕ για τη διαιτησία Σιδηρόπουλου και τη φιλοξενία από τον Ηρακλή Λάρισας

Πιστεύαμε ότι το σημερινό παιχνίδι με τον συντοπίτη μας Ηρακλή Λάρισας θα ήταν μια γιορτή για το τοπικό ποδόσφαιρο της Λάρισας, δυστυχώς όμως τόσο ο διαιτητής του αγώνα, όσο και ο πρόεδρος της γηπεδούχου ομάδας μας διέψευσαν πανηγυρικά.

Το τσουβάλι είναι μικρό σαν μονάδα μέτρησης για να «μαζέψουμε» τα λάθη του κ. Σιδηρόπουλου και των βοηθών του.

Μάλιστα ο κ. Σιδηρόπουλος έδειξε από πολύ νωρίς τα «δόντια» του για το τη θα επακολουθούσε, κιτρινίζοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές της ομάδας μας με το καλημέρα και με το παραμικρό, συγκεκριμένα στο 4ο λεπτό «κιτρίνισε» τον Γκουντρουμπή και λίγο αργότερα στο 23’ τον Καραγκούνη, μιλώντας μάλιστα υποτιμητικά προς τους ποδοσφαιριστές μας, ενώ στο τέλος του παιχνιδιού και ενώ ο Καραγκούνης κατευθύνθηκε  προς το μέρος του για να του δώσει το χέρι, όπως συνηθίζεται στο τέλος κάθε παιχνιδιού, ο κ.Σιδηρόπουλος με επιθετικό ύφος του είπε «βάλε το χέρι σου εκεί που ξέρεις».

Συνολικά κιτρίνισε 6 ποδοσφαιριστές μας ενώ με το τέλος του παιχνιδιού απέβαλε και τον Κακάμη με απευθείας κόκκινη, ενώ απέβαλε και τον γενικό αρχηγό της ομάδας μας στο 24’ (Γκουντρουμπής 4’, Καραγκούνης 23’, Περτζιόνι 33’, Ματούλας 43’, Νταμπώσης 45’, Μουλτσιάς 72’ και Κακάμης αποβολή μετά το τέλος του παιχνιδιού).

Για τα γκολ τη να πούμε. Το 1ο γκολ της γηπεδούχου ομάδας είναι επιθετικό φάουλ στον τερματοφύλακα μας, το 2ο ελέγχεται για οφσάιντ ενώ το 3ο είναι καθαρό οφσάιντ, κάτι που δεν είδε ούτε ο διαιτητής ούτε ο βοηθός του.

Όσο για τη φιλοξενία… Είναι κρίμα ο πρόεδρος μιας ομάδας να προσπαθεί να τραμπουκίσει τους φιλάθλους μας οι οποίοι διαμαρτυρόταν για τις αποφάσεις του διαιτητή,  λέγοντας μάλιστα υποτιμητικά «εδώ δεν είναι Ελασσόνα» προσπαθώντας να κάνει ντου προς την πλευρά τους δυναμιτίζοντας το κλίμα στην κερκίδα.

Τέτοιες συμπεριφορές μας γυρίζουν πολλά χρόνια πίσω και δεν αξίζουν όχι σε αγώνα Γ’ Εθνικής, αλλά ούτε σε αγώνα Γ’ Τοπικού».

Previous ArticleNext Article