Αθλητισμός

Η απάντηση του Ηρακλή Λάρισας… (VIDEO)

Ο Ηρακλής Λάρισας απάντησε με ανακοίνωση στα όσα υποστήριξε ο ΠΟΕ, αναφορικά με το μεταξύ τους ματς. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Αγαπητοί κύριοι του Π.Ο.Ε.

Σας φιλοξενήσαμε στο καλύτερο γήπεδο του Νομού και ευχόμαστε να έχετε την ευκαιρία να ξαναπαίξετε σε τέτοιο γήπεδο. Κάτι που το ευχαριστηθήκατε και φάνηκε και από τις πολλές σέλφι που βγάλατε. Σας φιλοξενήσαμε στον καλύτερο αγωνιστικό χώρο που θα μπορούσατε να παίξετε τέτοια εποχή.

Δυστυχώς σας κερδίσαμε και μάλλον δεν μας το επιτρέπετε. Αλλιώς θα πούμε ότι έχετε κοντή μνήμη. Γιατί μόλις πέρυσι, όταν κερδίσατε μέσα στη Νεάπολη και σωθήκατε, μας ευχαριστούσατε για τη φιλοξενία.

Σε αντίθεση με όσα έκανε ο πρόεδρός σας, όταν χάσατε στο Super Cup στον Τύρναβο, που πέταξε μπουκάλι προς τον πρόεδρό μας και τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Ν. Λάρισας κ. Μπουχλαριώτη, και μας απειλούσε με ακατανόμαστες εκφράσεις. Μάλλον η φιλοξενία για εσάς είναι καλή όταν κερδίζετε και κακή όταν χάνετε.

Όσο για το αγωνιστικό μέρος και αφού βγάλατε και τα 3 μας γκολ άκυρα σας βάζουμε τώρα για να δείτε τα βίντεο των τριών γκολ και ειδικά του 3ου γκολ για το οποίο φωνάζετε και περισσότερο, που δικαιώνει απόλυτα τον επόπτη και την πολύ καλή θέση που είχε στην φάση για να τελειώσει και αυτό το παραμύθι.

Μάθετε να χάνετε και να κερδίζετε στους αγωνιστικούς χώρους κύριοι του Π.Ο.Ε.

Το Δ.Σ. του Ηρακλή Λάρισας

“>http://

Previous ArticleNext Article