Λάρισα

Χριστουγεννιάτικος… «μποναμάς» για τους κατοίκους της Γιάννουλης – Τους ήρθαν οι λογαριασμοί της ΔΕΥΑΛ για το νερό που ξόδεψαν στις… πλημμύρες!

Ανάστατοι είναι κάτοικοι στην περιοχή της Γιάννουλης η οποία χτυπήθηκε έντονα από τα πλημμυρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή της Λάρισας τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Όπως καταγγέλλουν με αναρτήσεις σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, παρά τις ανακοινώσεις της δημοτικής αρχής ότι θα απαλλαγούν από το κόστος της ύδρευσης για το διάστημα που τα σπίτια και οι περιουσίες τους «πνίγονταν» από τη λάσπη και το νερό, πριν από μερικές ημέρες έλαβαν τους λογαριασμούς που περιλαμβάνουν τις καταναλώσεις νερού το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να καθαρίσουν τις περιουσίες τους!

Καταγγελία Λαρισαίου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το θέμα

Κατά πληροφορίες του onlarissa.gr, για το θέμα ζήτησε εξηγήσεις και η αντιπολίτευση από τη ΔΕΥΑΛ, για να λάβει την απάντηση πως η υπηρεσία ήταν υποχρεωμένη να αποστείλει τους λογαριασμούς, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμη από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας η σχετική διαδικασία για την απαλλαγή.

Σε νεότερη ενημέρωση πάντως από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση τονίζεται πως η σχετική απόφαση από τον Δήμο έφθασε στις 27 Νοεμβρίου στην υπηρεσία και λίγες ημέρες μετά, στις 4 Δεκεμβρίου βρήκε η σχετική απόφαση νομιμότητας.

Δείτε απόσπασμα της απόφασης:

onlarissa.gr

Previous ArticleNext Article