Αθλητισμός

ΑΕΛ – ΠΑΟΚ: Στο «Ρελαντί» οι δύο ομάδες, στους «8» του Κυπέλλου οι «ασπρόμαυροι»

Σημειώνοντας δύο γκολ -και δεχόμενος ένα- στο πρώτο ημίχρονο της αναμέτρησης, ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-1 της ΑΕΛ και πήρε μία εύκολη πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Την παράσταση «έκλεψαν» ο Θεοχάρης Τσιγγάρας, που άνοιξε το σκορ στο 19′ με το πρώτο του γκολ για τον «δικέφαλο του Βορρά», ο κινητικότατος Λάζαρος Λάμπρου που είχε και δοκάρι για τους Θεσσαλονικείς, ενώ το ντεμπούτο του έκανε ο Σίνζι Καγκάβα. Από πλευράς ΑΕΛ ο Γιακιμόβσκι -που σημείωσε γκολ με… σχεδόν απευθείας κόρνερ (39′) και ο Μπεν Χατίρα έδειξαν πως θα δώσουν πολύτιμες βοήθειες στους «βυσσινί» στη συνέχεια της σεζόν.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Νάγκι, Γιακιμόφσκι (82’ Μαϊδανός), Μαξιμένκο, Γκοτζαμανίδης (62’ Χουσίνο), Γκράουρ (66’ Γλυνός), Ηλιάδης, Καρανίκας, Τρούγιτς, Μπεν Χατίρα (62’ Μιλοσάβλιεβιτς), Πινακάς, Μουκαντζό (62’ Νούνιτς).

ΠΑΟΚ (Πάμπλο Γκαρσία): Πασχαλάκης, Μιχαηλίδης, Κρέσπο, Λύρατζης, Περέιρα (46’ Ροντρίγκο), Τσιγγάρας, Νινούα, Ουάρντα (63’ Κούτσιας), Μουργκ (46’ Αντρ. Ζίβκοβιτς), Λάμπρου (79’ Βρακάς), Κρμέντσικ (63’ Καγκάβα).

Previous ArticleNext Article