Ελασσόνα

Συμβολική πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση στην Ελασσόνα

Συμβολική  πρωτομαγιάτικη συγκέντρωση με αυστηρή τήρηση των κανόνων προστασίας και έχοντας πάρει όλα τα απαραίτητα μέτρα πραγματοποιήθηκε στην Ελασσόνα μετά από κάλεσμα του Σωματείου Εργατοτεχνιτων Οικοδομών Επαρχίας Ελασσόνας.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μέλη της διοίκησης του Σωματείου Εργατοτεχνιτων Οικοδομών Επαρχίας Ελασσόνας,του Σωματείου Ιδιωτικών τεχνικών υπαλλήλων Ελασσόνας,το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ, εργαζόμενοι, αγρότες, μέλη της Αγωνιστικής Συνεργασίας Εμπόρων Ελασσόνας, γυναίκες, φοιτητές και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Δήμου Ελασσόνας και δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Αβρανας.
Χαιρετισμό απηύθυναν η Αναστασία Χατζηβασίλη εκ μέρους του Συλλόγου Φοιτητών Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Λάρισας και ο Σάκης Κατής εκ μέρους των Αγροτοκτηνοτροφικων Συλλόγων του Δήμου Ελασσόνας.
Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Παναγιώτης Νουσιας, πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνιτων Οικοδομών Επαρχίας Ελασσόνας.
Μετά τις ομιλίες ακολούθησε κατάθεση στεφάνων από το Σωματείο Εργατοτεχνιτων Οικοδομών Επαρχίας Ελασσόνας, το Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ Ελασσόνας,το Παράρτημα Εθνικής Αντίστασης- Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας και οι κομματικές οργανώσεις Ελασσόνας του ΚΚΕ.
Η συμβολική εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την “διεθνή”.
Previous ArticleNext Article