Ελασσόνα

Στο Λιβάδι ο Γιώργος Καραβάνας

Στο Λιβάδι Ελασσόνας χθες βράδυ ο Γιώργος Καραβάνας, για τον πανηγυρικό Εσπερινό για τη γιορτή Κων/νου και Ελένης, παρουσία του Επίσκοπου Ελασσόνος. Μετά τον Εσπερινό ακολούθησε επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο ιερέας του ομώνυμου ιερού ναού πατέρας Αθανάσιος.

«Δεν ανήκω στους πολιτευτές που δεν χάνουν πανηγύρι για πανηγύρι. Οι σχέσεις μου με την εκκλησία είναι διακριτικές και όχι πάρα πολύ συχνές. Όταν όμως ο παπα-Θανάσης μου ζήτησε να παρευρεθώ στον πανηγυρικό εσπερινό του ι.ν. Κων/νου και Ελένης στο Λιβάδι Ελασσόνας, δεν μπορούσα να αρνηθώ!

Με τον παπα-Θανάση μας συνδέει μια γνήσια φιλία εδώ και αρκετά χρόνια. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και ένας υπέροχος (και πολύτεκνος!) οικογενειάρχης. Η οικογένειά του ζηλευτή απ’ όλες τις απόψεις!

Μετά τον εκκλησιασμό με περίμενε και μια έκπληξη: επίσημο δείπνο με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Ελασσόνος – έναν άνθρωπο για τον οποίο ακούγονται τα καλύτερα λόγια – που είχε έρθει στο Λιβάδι ειδικά για την περίσταση. Πολλά συγχαρητήρια στις γυναίκες που επιμελήθηκαν το υπέροχο δείπνο, καθώς και στην εξαιρετική ομάδα των ιεροψαλτών, που ήρθαν από τη Θεσ/νίκη!»

 

Previous ArticleNext Article