Αθλητισμός

Με κορυφαίο τον Ματούλα ο ΠΟΕ 2-0 τον Δαμασιακό.

Σε ένα  αρκετά καλό παιχνίδι με καλύτερο στο α ημιχρονο τον Δαμασιακό που ειχε τις ευκαιριες και στο β ημιχρονο την ομάδα της Ελασσόνας, ο ΠΟΕ με καλύτερο παιχτη τον Ματουλα πήρε ένα σημαντικο τρίποντο με αντίπαλο τον αξιόμαχο Δαμασιακό.
 Το φιλμ του αγώνα:
15′ κερδιζει κόντρα ο Σουγλης απο τον Λαγο και στο ανεπαναληπτο τετατετ με τον Γουπο ο Νατσης και στελνει την μπαλα αουτ.
17′ σουτ του Ματουλα απο καλη θεση λιγο αουτ
20′ λαθος στην αμυνα του ΠΟΕ σουτ του Νατση και κορνερ
52′ κλεψιμο της μπαλας απο τον Ματουλα, ιδανικο ψηλοκρεμαστο πλασε και 1-0 για τον ΠΟΕ μεσα σε εξαλλους πανηγυρισμους των γηπεδουχων.
65′ κλεψιμο του Παναγιωτου μετα απο πιεση στην αμυνα του Δαμασιακου και ιδανικο δυνατο πλασε του Πετανι και 2-0 για την ομαδα του ΠΟΕ.
67′ αλλαγη στη θεση του Μπαρλαγιαννη ο Σακοραφας Β.
70′ σουτ απο τον Κυριτση Αθ.και απεκρουσε σωτηρια ο Μιγδανης.
71′ αλλαγη στη θεση του Συναπαλου ο Πατσης.
73′ σουτ του Παναγιωτου απεκρουσε ο Μιγδανης σε κορνερ.
76′ αλλαγη στη θεση του Παναγιωτου ο Σιαφαρικας.
 88′ αλλαγη στη θεση του Γκαραγκουνη ο Γκαντουνας..
ΠΟΕ (Ζιαγκας Ζησης):Γουπος,  Κυριτσης Αθ., Νταμπωσης,  Μπουσιας,  Λαγος,  Συναπαλος,  Παναγιωτου,  Πετανι,  Μπαρλιαγιαννης,  Ματουλας,  Γκαραγκουνης. Αναπληρωματικοι: Σιαφαρικας,  Γκαντουνας,  Σακοραφας, Β.Βουγιουρδης,  Πατσης,  Κωνσταντινιδης,  Χατζηβασιλης.
Δαμασιακο (Λολας Β.): Μιγδανης,  Αμπατζιδης, Γεωργαντζας,  Τσαλτας,  Ιωαννιδης,  Μπαικαμης,  Λουτσος,  Νατσης,  Δουκας,  Σουγλης Στ., Γκαντρης. Αναπληρωματικοι: Αγραφιωτης,  Ντοκος,  Σουγλης Κ., Χασιωτης,  Σειζης,  Γκουγκολιανας Λετσιος.
Διαιτητης Γκαγκας Βοηθοι Ντελεζος θ.Γκαρελης.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article