Αθλητισμός

Ξύπνησε στο β’ ημίχρονο ο Οικονόμος

Την δεύτερη διαδοχική εντός έδρας ήττα γνώρισε ο Οικονόμος Τσαριτσάνης, ο οποίος υποδεχόμενος τον ΑΟ Σελλάνων στο “Γεώργιος Μητσιμπόνας” βρέθηκε πίσω στο σκορ με δύο τέρματα από το πρώτο ημίχρονο (διάστημα που οι παίκτες του Κώστα Κατσάρα “σπατάλησαν” άσκοπα) και παρά την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλε στην επανάληψη, κατάφερε να σημειώσει μόνον το γκολ της τιμής, για να διαμορφωθεί έτσι το τελικό 1-2.

Από την πλευρά του, ο Κώστας Σταματίου, που κάθησε για πρώτη φορά στον πάγκο της ομάδας του Προαστίου, είδε τους συγκριτικά πιο έμπειρους ποδοσφαιριστές του να “χτίζουν” διαφορά ασφαλείας που όμως λίγο έλειψε να μην φανεί επαρκής, καθώς οι γηπεδούχοι απώλεσαν πέναλτι και σωρεία ευκαιριών στο τελευταίο ημίωρο της αναμέτρησης. Στο 22′ οι Καρδιτσιώτες άνοιξαν το σκορ με τον Δήμο Τζέκο να στέλνει την μπάλα με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής στα δίχτυα του Νούσια (είχε προηγηθεί εντυπωσιακή απόκρουσή του σε τετ-α-τετ με τον Κούρκουλα), ενώ στο 39′ με διπλή προσπάθεια ο Σωτήρης Κόκκινος “έγραψε” το 0-2.

Αφού στο 62′ ο Γκαμπέτας έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία ξεπερνώντας και τον τερματοφύλακα (!), στο 64′ διαταράχθηκε η αριθμητική ισορροπία, όταν ο διαιτητής θεώρησε ότι ο Μουλτσιάς προσπάθησε να εκμαιεύσει τον καταλογισμό πέναλτι και τον απέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, μία απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Τσαριτσανιωτών και την απομάκρυνση από τον πάγκο του γενικού αρχηγού Θανάση Τζιούργκανου.

Δέκα λεπτά αργότερα, υποδείχθηκε η “εσχάτη των ποινών” σε ανατροπή του Κουμπούρα από τον Μπούσδρα αλλά ο Χάμος, που ανέλαβε την εκτέλεση, “σημάδεψε” από τα 11 μέτρα το δεξί δοκάρι του Παπαδόπουλου, χάνοντας για δεύτερη φορά φέτος πέναλτυ μετά τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Ολυμπιακό Βόλου.

Στο 81′ οι γηπεδούχοι ξαναμπήκαν στην διεκδίκηση του παιχνιδιού με την εύστοχη κεφαλιά του Μάνου Πετράκη (αξιοποίησε την σέντρα του Γκαμπέτα) και στα υπολειπόμενα λεπτά ο αγώνας έγινε “ροντέο” με τους φιλοξενουμένους να δέχονται μεγάλη πίεση στην αμυντική τους γραμμή αλλά να διατηρούν τελικά την πολύτιμη νίκη.

Με εξαίρεση την “σκιά” της φάσης της αποβολής στο 64′, ο Γρεβενιώτης διαιτητής Κώστας Τσέτσιλας είχε καλή παρουσία, όπως και οι συμπατριώτες του βοηθοί Θανάσης Στεφούλης – Βασίλης Μωϋσιάδης.Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Γαλάνης (41′), Μουλτσιάς (49′), Τόλιος (77′) των ηττηθέντων και οι Τζάνης (20′), Κόκκινος (58′), Κούρκουλας (73′) των νικητών.

ΟΙΚΟΝΟΜΟΣ ΤΣΑΡΙΤΣΑΝΗΣ (Κώστας Κατσάρας): Νούσιας, Περτζιόνι (69′ Ντούφας), Μπουμπουνάρας (25′ Πετράκης), Τσακάλι, Κουμπούρας, Χάμος, Γκαμπέτας, Καραλούλης (46′ Μιφτάρι), Μουλτσιάς, Τόλιος (80′ Δραχαλίβας), Γαλάνης.

ΑΟ ΣΕΛΛΑΝΩΝ (Κώστας Σταματίου): Παπαδόπουλος, Δημολιός, Τζάνης, Αρχοντής, Μπούσδρας, Χάδιαρης, Τσιρογιάννης (67′ Υφαντής), Κούρκουλας (76′ Πατσαρούχας), Τζέκος, Μπιτέλης (85′ Κοντός), Κόκκινος (89′ Μπαλτάς).

 

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article