Λάρισα

Καπετάνος:Έργα 27 εκ.ευρώ για δήμους του Νομού και σύσκεψη για το υδρευτικό στα Φάρσαλα, από την επίσκεψη Θεοδωρικάκου.

Με δήλωση του ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος μετά τις εκδηλώσεις με καλεσμένο τον Υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο ανέφερε τα εξής: «Η ΝΔ πραγματοποίησε στα Φάρσαλα και στον Τύρναβο δύο εξαιρετικά επιτυχημένες εκδηλώσεις με πλήθος κόσμου. Ο προσκεκλημένος μας ομιλητής, ο υπουργός Εσωτερικών Τάκης Θεοδωρικάκος, συνομίλησε με δημάρχους του νομού μας και τον Περιφερειάρχη και ενέκρινε την οριστική ένταξη στον Φιλόδημο έργων 12 εκ. ευρώ για την πόλη της Λάρισας, 10 εκ.ευρώ για τον Τύρναβο, 5 εκ.ευρώ για τα Φάρσαλα, ενώ προανήγγειλε την πραγματοποίηση σύσκεψης στο ΥΠΕΣ μέσα στον Φεβρουάριο για την επίλυση του υδρευτικού προβλήματος των Φαρσάλων.

Η προηγούμενη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ είχε εξαγγείλει την ένταξη στον Φιλόδημο έργων 1,3 δις ευρώ, ενώ τα δεσμευμένα χρήματα ήταν μόλις 130 εκ.ευρώ. Ενέπαιζε δηλαδή δημάρχους και πολίτες. Δυστυχώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, ισχύει και στην τοπική αυτοδιοίκηση, ότι όταν η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας κάνει έργα ουσίας χωρίς κομματικό πρόσημο, αυτοί αρέσκονται στο να βγάζουν απλά «αριστερές» ανακοινώσεις.

Η ΝΟΔΕ Λάρισας και οι ΔΗΜΤΟ Τυρνάβου και Φαρσάλων, ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε την ίδια ημέρα σε 2 πολύ μεγάλες συγκεντρώσεις. Συνεχίζουμε.

Previous ArticleNext Article