Ελασσόνα

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψαν οι Εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπ/σης Ελασσόνας

Την πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα έκοψε ο Σύλλογος Εκπ/κών Α/θμιας Εκπ/σης Επαρχίας Ελασσόνας το βράδυ του Σαββάτου 8-2-20, με παρουσία εκπ/κών  και φίλων του συλλόγου, στο  “Αρχονταρίκι” στην Ελασσόνα, μέσα σε ένα φιλικό και υπέροχο μουσικό περιβάλλον.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με την ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτωνα, μέσα σε μία γιορτινή και ευχάριστη ατμόσφαιρα.
Στη συνέχεια ακολούθησε χαιρετισμός της προέδρου του συλλόγου κ. Παπαδοπούλου Ευαγγελίας η οποία τόνισε πως ΄΄ Ενώ η κοινωνία έχει εναποθέσει το μελλον των παιδιών της στην εκπ/ση κι όμως είναι ο χώρος της εκπ/σης που βάλλεται από παντού. Κι αυτό το μαρτυρά η ίδια η ζωή καθώς αναδεικνύει τα προβλήματα στο χώρο. Γιατί όταν η πολιτεία βάζει τους όρους του παιχνιδιού εν αγνοία των εκπ/κών και ΄΄προσδοκά και απαιτεί΄΄, τότε αυταπατάται. Και όλοι μαζί εμείς θα πρέπει συλλογικά και αγωνιστικά στα αντιμετωπίσουμε τα καυτά προβλήματα του χώρου. Ο ΣΕΠΕ Ελασσόνας το προσπαθεί και θα συνεχίσει. Έχουμε κερδίσει πολλά,  μπορούμε περισσότερα΄΄ …..Τέλος  ευχήθηκε σε όλους Καλή και Δημιουργική Χρονιά.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί από τους παρευρισκόμενους καλεσμένους, όπου κυριάρχησαν  θέματα εκπ/σης.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ελασσόνας κ. Χαρίτων, ο αιρετός του ΚΥΣΠΕ κ. Φασφαλής Νικόλαος, οι αιρετοί του ΑΠΥΣΠΕ Θεσσαλίας κ. Χασιώτης Δημήτριος και Τσιούλκας Χρήστος, οι αιρετοί του ΠΥΣΠΕ Λάρισας κ. Δραγανιδάκης Δημήτριος και Σίμος Βασίλειος, ο ΣΕΕ κ. Δαραράς Αναστάσιος, η Γραμματέας του Συλλόγου ΄΄ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΟΥΜΑς΄΄ κ. Λούτσου Ζαφειρία, το μέλος του ΙΠΕΜ ΔΟΕ κ.Γκουτζέλας Αθανάσιος, οι αναπληρωματικοί του ΠΥΣΠΕ κ. Νάστος Γεώργιος και Μπουζούκης Δημήτριος, ο Διοικητής του ΑΤ Ελασσόνας κ. Μουταφίδης Πέτρος, ο Διοικητής του Πυροσβεστικού σώματος Ελασσόνας κ. Μουλτσιάς Ελευθέριος, η πρόεδρος της Α/θμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Εύη Θεοδωράκη, η αντιπρόεδρος του ΟΚΠΑΠ Έλενα Ταζέ, Δ/ντές Σχολείων, Εκπ/κοί και φίλοι. Τυχερή της βραδιάς η Εκπ/κός Μπαλαούρα Χάιδω που κέρδισε το φλουρί.
Στην εκδήλωση βραβεύτηκαν τα παιδιά των εκπ/κών που εισήχθησαν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση το έτος 2019.

Βραβεύτηκαν οι:

Βαρνάς Ιωάννης- Λογιστική Χρηματοοικονομική ΠΑΜΑΚ

Βίτκος Αναστάσιος -Χημικό ΑΠΘ

Γιαγκούλας Κων/νος-Μμηχανολόγων Μηχανικών, Πολυτεχνική Σχολή ΑΠΘ

Γιαγκούλα Σταματία- Άρτεμις- Ιατρική Σχολή ΔΠΘ

Γιαννακού Σοφία- Γεωπονίας ΑΠΘ

Διβράμη Δήμητρα-Χημικών Μηχανικών ΑΠΘ

Δημητριάδης Χριστόφορος- Δοκίμων Λιμενοφυλάκων. Λιμενικό Σώμα- Ελληνική Ακτοφυλακή

Κατσάρα Αικατερίνη-Κοινωνικής Εργασίας ΔΠΘ

Καραδήμου Κωνσταντίνα-Ψυχολογίας ΑΠΘ

Κεχαγιά Αικατερίνη-Μηχανολόγων Μηχανικών  Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

Τζήκα Κυριακή- Φαρμακευτικής ΕΚΠΑ

 

 

Previous ArticleNext Article