Ελασσόνα

Θανάσης Παιδής: Γιορτάζουμε την άνοδο του Π.Ο.Ε. στη Γ΄ Εθνική

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής για την άνοδο του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας (Π.Ο.Ε.) στη Γ΄ Εθνική επισημαίνει τα εξής: «Αισθήματα μεγάλης χαράς μας έχουν κατακλύσει μετά την άνοδο του Π.Ο.Ε. στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία.

Η συνεπής πορεία φτάνει στη στιγμή της δικαίωσης και η αγαπημένη μας ομάδα μπορεί να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και διάθεση για ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Η επιστροφή στη Γ΄ Εθνική, μετά από επτά χρόνια, αποτελεί σημαντική κατάκτηση για το ελασσονίτικο ποδόσφαιρο, στο οποίο στεκόμαστε σταθερά αρωγοί.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν ο πρόεδρος της ομάδας Άλκης Χατζηβασίλης, οι συνεργάτες του, οι προπονητές και οι ποδοσφαιριστές που μετά από νικηφόρα πορεία δικαιώνονται για τους κόπους και τους αγώνες τους.

Η άνοδος του Π.Ο.Ε. με γεμίζει συγκίνηση και σε προσωπικό επίπεδο. Οι οικογενειακοί δεσμοί με την ιστορική ομάδα μας από την ίδρυσή της, το 1957, είναι ακατάλυτοι, ενώ είχα την τιμή και εγώ να βρεθώ στις τάξεις της.

Δηλώνουμε ότι θα παραμείνουμε δίπλα στον Π.Ο.Ε. ώστε να συνεχίσει την θετική πορεία και στη Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Στηρίζουμε την διοίκηση, τα στελέχη και τους ποδοσφαιριστές στο σημαντικό έργο που έχουν μπροστά τους. Ο Π.Ο.Ε. μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα υγιούς ενασχόλησης με τον αθλητισμό και εμείς θα μείνουμε πάντα κοντά, με έργα και παρεμβάσεις, ώστε να δίνουμε συνεχή ώθηση σε όλους και ειδικά στη νεολαία της περιοχής με στόχο να απολαμβάνουν τις αθλητικές δραστηριότητες» τονίζει, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Previous ArticleNext Article