Ελασσόνα

Σύσκεψη για το περιβάλλον στο Δημαρχείο Ελασσόνας

Σύσκεψη με αντικείμενο περιβαλλοντικά θέματα του Δήμου Ελασσόνας συγκάλεσε την περασμένη Δευτέρα 15 Ιουνίου ο δήμαρχος Ελασσόνας κ. Ν. Γάτσας.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν μετά από πρόσκληση του δημάρχου ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Χρ. Καλομπάτσιος  και ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος – Χωρικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Γης κ. Κων. Μπάρδας. Το «παρών» έδωσαν ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ Ελασσόνας κ. Ιππ. Τζιουμακλής, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού κ. Δ. Καρανίκας, ο Αντιδήμαρχος  Περιβάλλοντος Β. Τομέα κ. Ιω. Νάνος και γνωστοί επιχειρηματίες της περιοχής.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στη συνάντηση αφορούσαν τη βιομηχανική παραγωγή, την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τις προοπτικές ανάπτυξης με σεβασμό στο περιβάλλον. Όλοι οι συμμετέχοντες κατέθεσαν τις προτάσεις τους για βιώσιμη ανάπτυξη στην περιοχή, εστιάζοντας σε ζητήματα προστασίας της φύσης από την εντατική παραγωγική δραστηριότητα.

Ο δήμαρχος Ελασσόνας μετά τη συνάντηση δήλωσε: «Ευχαριστώ τους κ.κ. Αντιπεριφερειάρχες για την αποψινή παρουσία τους και το ενδιαφέρον για την περιοχή μας. Ευχαριστώ όλους τους συμμετέχοντες στη σύσκεψη για τις σημαντικές παρεμβάσεις τους και την αναλυτική ενημέρωση. Στο δήμο Ελασσόνας τα θέματα περιβάλλοντος θεωρούνται βασική προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό και στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων μας, είμαστε σε στενή επαφή με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε με κάθε τρόπο να διαφυλάξουμε το περιβάλλον».

Previous ArticleNext Article