Αθλητισμός

Ευχαριστήριο του προέδρου του ΠΟΕ Άλκη Χατζηβασίλη για την άνοδο στη Γ’ Εθνική

Όλοι οι φίλαθλοι της Πόλης και ολόκληρης της Επαρχίας Ελασσόνας, οι Αθλητές, οι Προπονητές, τα Μέλη και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποδοσφαιρικού Ομίλου Ελασσόνας, Π.Ο.Ε., χαιρετίζουμε την απόφαση της Ε.Π.Ο, για την άνοδο της αγαπημένης μας ομάδας, στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Αποτελεί ικανοποίηση του δίκαιου αιτήματός μας, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος και των εκτάκτων καταστάσεων λόγω της πανδημίας.

Ευχαριστούμε θερμά, όλους όσοι υποστήριξαν το δίκαιο του αιτήματός μας: Πρώτα τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη μας κ.κ. Χαρίτωνα, σταθερό μας συμπαραστάτη σε όλες τις προσπάθειές. Την βουλευτή μας και άοκνη υποστηρικτή, όλων των αιτημάτων της ομάδας μας, την κα Στέλλα Μπίζιου, ευχαριστούμε ιδιαιτέρως. Ευχαριστούμε την Δημοτική Αρχή της πόλης μας και ιδιαιτέρως τον Δήμαρχό μας Κ. Νικόλαο Γάτσα , που είναι πάντοτε πρόθυμος μαχητής στους αγώνες μας. Πολύ σημαντική ήταν η υποστήριξη, στο αίτημά μας, από την Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λάρισας και ιδιαίτερα από τον Πρόεδρο της Ένωσης, τον κ. Δημήτρη Μπουχλαριώτη , τον ευχαριστούμε θερμά. Επίσης πολύ σημαντική, θα λέγαμε καταλυτική, ήταν η υποστήριξη του αιτήματός μας, από όλους τους συλλόγους της Επαρχίας μας, τους ευχαριστούμε και σας θέλουμε δίπλα μας, στη νέα πορεία της ομάδας μας.

Τέλος, ο Πρόεδρος της Π.Ο.Ε κ. Άλκης Χατζηβασίλης και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τους Αθλητές και Προπονητές της ομάδας, καθώς και όλους όσους πρακτικά συνέβαλαν στην επίτευξη των σκοπών μας και υποσχόμαστε ότι οι προσπάθειές μας θα ενταθούν για μία πολύ καλή πορεία της ομάδας μας στην Γ΄ Εθνική. Το Διοικητικό Συμβούλιο επίσης ευχαριστεί όλους τους Χορηγούς του ΠΟΕ, και τους καλεί να συνεχίσουν την υποστήριξή τους προς την ομάδα, γιατί χωρίς αυτή θα ήταν αδύνατο να πετύχουμε, όλα όσα έχουμε πετύχει. Ζήτω ο Π.Ο.Ε.

Ο Πρόεδρος

Άλκης Χατζηβασίλης

Previous ArticleNext Article