Αθλητισμός

Ξεκίνησε το νέο του ταξίδι για τη Γ’ Εθνική ο ΠΟΕ

Ο ΠΟΕ ξεκίνησε τη Δευτέρα (25/7) την προετοιμασία του ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής όπου και θα μετέχει και την επόμενη χρονιά.

Αξίζει να αναφέρουμε πως οι προπονήσεις θα γίνονται αυτό το διάστημα στο γήπεδο των παλαιμάχων αφού στο δημοτικό γήπεδο Ελασσόνας γίνονται έργα αναβάθμισης αυτή τη περίοδο.

Ο τεχνικός Νίκος Φώλλας ανέλαβε να σχεδιάσει την ομάδα της επόμενης χρονιάς έχοντας ξανά περάσει με επιτυχία από την ομάδα της Ελασσόνας. Δίπλα του θα έχει και τον συνεργάτη του και γυμναστή της ομάδας Ηρακλή Μαντζιώκα.

Ο ΠΟΕ θέλει να κάνει μία εξίσου καλή χρονιά όπως πέρυσι και να δημιουργήσει μία ανταγωνιστική ομάδα ικανή να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Κρατήθηκαν οι περισσότεροι παίκτες ενώ έγιναν για την ώρα και τρεις μεταγραφές. Βλαχάκης, Φουρτούνας, Πεπκολάι είναι τα νέα πρόσωπα. Παράλληλα με τις προπονήσεις θα διενεργηθούν και εργομετρικές εξετάσεις τις επόμενες ημέρες.

Οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού της ομάδας Παναγιώτη Μωϋσίδη

«Καταρχήν, θα ήθελα να καλωσορίσουμε τον νέο μας προπονητή Νίκο Φώλλα, έναν άνθρωπο γέννημα – θρέμμα του Ελασσονίτικου ποδοσφαίρου. Ο Νίκος έχει την εμπιστοσύνη και την στήριξη από σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο και του ευχόμαστε καλή αρχή στο πρωτάθλημα της Γ’Εθνικής. Επίσης, να ευχαριστήσουμε όλους τους παρευρισκόμενους που βρίσκονται σήμερα κοντά μας στην πρώτη προγραμματισμένη προπόνηση εν όψει της νέας αγωνιστικής χρονιάς στον αγαπημένο μας ΠΟΕ.

Ευχόμαστε, όλοι μαζί σαν οικογένεια να έχουμε μια καλή χρονιά χωρίς τραυματισμούς. Επιπλέον, εμείς σαν διοίκηση θα συνεχίσουμε στο ίδιο επιτυχημένο έργο της περυσινής χρονιάς, η οποία έκλεισε με την κατάκτηση του κυπέλλου ΕΠΣΝ. Λάρισας και την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Ακόμη ,θα ήθελα να σταθώ στην προσπάθεια του προέδρου του Αλκή Χατζηβασίλη και όλης της διοίκησης που γίνεται τα τελευταία χρόνια στον ΠΟΕ που εγγυάται την σύμπνοια και την υγεία που βγάζει αυτή η ομάδα στην κοινωνία μας, όπως και το σκαλοπάτι για το επόμενο επαγγελματικό βήμα τόσο των ποδοσφαιριστών όσο και των προπονητών μας.

Τέλος, προσωπικά θα ήθελα να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου στους δυο πρώην αξιόλογους συνεργάτες μας, Βαγγέλη Μόρα και Ανδρέα Τσιρβούλη τα καλύτερα για την νέα τους επαγγελματική ομάδα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι γιατί άφησαν το δικό τους λιθαράκι και έγραψαν την δικιά τους προπονητική ιστορία μέσα από τον μεγάλο Ποδοσφαιρικό Όμιλο Ελασσόνας με επαγγελματισμό, σεβασμό και ήθος όλο αυτό το διάστημα».

 

athleticlarissa.gr

Previous ArticleNext Article