Ελλάδα

40χρονος προσπάθησε να βιάσει 25χρονη συνάδελφό του στη Σκιάθο -έφταιγε το ποτό είπε!

Για απόπειρα βιασμού κατηγορείται ένας 40χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές, που εργάζεται σε επιχείρηση εστίασης στη Σκιάθο, ο οποίος συνελήφθη μετά από μήνυση της νεαρής, οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, του ασκήθηκε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και θα απολογηθεί εντός της εβδομάδας στον ανακριτή, ενώ κρατείται. Αν και η Αστυνομία δεν ανακοίνωσε το παραμικρό, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο φερόμενος ως δράστης, που εργάζεται σε επιχείρηση εστίασης στο νησί και διαμένει σε δωμάτιο που του έχει παραχωρήσει η επιχείρηση, αργά το βράδυ του Σαββάτου, πήγε στο αντίστοιχο δωμάτιο που μένει η 25χρονη, η οποία εργάζεται στην ίδια επιχείρηση, «μπούκαρε» και όταν η κοπέλα σηκώθηκε να δει τι συνέβη, την έσπρωξε στο κρεβάτι και ανέβηκε από πάνω της, με προφανή σκοπό να τη βιάσει.

Η νεαρή, αντέδρασε άμεσα, τον απώθησε, σηκώθηκε από το κρεβάτι, απομακρύνθηκε τρέχοντας από το δωμάτιο και πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, όπου κατέθεσε μήνυση σε βάρος του αλλοδαπού, ο οποίος και συνελήφθη.
Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε στα Δικαστήρια, του απαγγέλθηκε δίωξη για απόπειρα βιασμού σε βαθμό κακουργήματος, πήρε προθεσμία και θα απολογηθεί εντός των ημερών στον ανακριτή, ενώ κρατείται.

Σύμφωνα με την καταγγελία της, η απόπειρα βιασμού έγινε το περασμένο Σάββατο (23/7) το βράδυ, όταν οι δύο υπάλληλοι τέλειωσαν την βάρδιά τους και πήγαν στα καταλύματα που έχει νοικιάσει ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης για τους εργαζομένους. Τότε ο 40χρονος παραβίασε την πόρτα του δωματίου της 25χρονης και έπεσε πάνω της με σκοπό να την βιάσει. Ωστόσο η νεαρή έδωσε μάχη αντίστασης και κατάφερε να ξεφύγει, βγήκε στον δρόμο και μετέβη κατευθείαν στην Αστυνομία όπου κατέθεσε μήνυση.

Ο δράστης ζει νόμιμα στη χώρα και όταν κλήθηκε να απολογηθεί για την πράξη του, μετά την σύλληψή του δεν αρνήθηκε το γεγονός, αποδίδοντας τα όσα προσπάθησε να κάνει στο ποτό.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο 40χρονος ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ωστόσο παραμένει κρατούμενος και αναμένεται η απολογία του.

thessaliatv.gr

Previous ArticleNext Article