Ελασσόνα

Βροντερό παρόν από τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας στη Φαντασία!

Στον εξωτερικό διαμορφωμένο χώρο του κέντρου δεξιώσεων “Φαντασία”, δίπλα στον Ελασσονίτη ποταμό, πραγματοποιήθηκε η μουσική βραδιά συνάντησης και υποδοχής παλιών και νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας.

Τα μέλη και οι φίλοι της Οργάνωσης έδωσαν βροντερό παρόν και τόνισαν με την μαζική παρουσία τους την ανάγκη για αλλαγή πορείας και πλεύσης της χώρας και της κοινωνίας, στις επόμενες εθνικές-βουλευτικές εκλογές.

Το μέλος του Συντονιστικού Οργάνου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας Αντώνης Λιάνος καλωσόρισε τους πολίτες που έδωσαν το παρόν στη γιορτή της δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, ενώ οι δύο βουλευτές του Νομού Λάρισας Βασίλης Κόκκαλης και Άννα Βαγενά απέστειλαν αγωνιστικούς χαιρετισμούς.

Ο Γραμματέας της Ο.Μ. Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας τόνισε πως η παράταξης της Αριστεράς πλέον μετρά τεράστιες δυνάμεις και στην Ελασσόνα αφού τα 344 μέλη αποτελούν ένα ενεργό δυναμικό μελών που μέσα στη κοινωνία δίνει αγώνες σε καθημερινή βάση.

Την κεντρική ομιλία πραγματοποίησε ο Γραμματέας της Ν.Ε. Λάρισας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής Βασίλης Ζωγράφος, τονίζοντας πως όποτε και αν πραγματοποιηθούν οι εκλογές, η κυβέρνηση Μητσοτάκη θα ηττηθεί και ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία θα είναι ο επόμενος βασικός κορμός της ελληνικής διακυβέρνησης του κράτους.

Τίμησαν με την παρουσία τους τα μέλη της Κ.Ε. Άρης Αγραφιώτης, Ζωή Ακριβούλη, Ερμίνα Μαγαλιού, ο πρώην γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Ελασσόνας Θεόδωρος Τζιώλας, ο γραμματέας της Φαλάνης Θανάσης Καραίσκος, μέλη Οργανώσεων από τον Τύρναβο, τη Λάρισα και τη Φαλάνη, αυτοδιοικητικοί φορείς και πλήθος κόσμου.

Η βραδιά έκλεισε με τον Μάκη Κουτσιούμπα στο τραγούδι, τον Παναγιώτη Ζιώγα στο μπουζούκι και τον Βάιο Λιάνο στα πλήκτρα.

Η Οργάνωση Μελών Ελασσόνας ευχαριστεί όλους τους πολίτες, τους συντρόφους, τα μέλη και τους φίλους του κόμματος που έδωσαν το παρόν καθώς και το κέντρο “Φαντασία” για τη φιλοξενία.

Previous ArticleNext Article