Ελασσόνα

Ελασσόνα: Ενθουσιασμός και η αισιοδοξία στο κέντρο “Φαντασία” στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ (φωτο)

Σε ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Λάρισας αναφέρονται τα εξής: Γέμισε  το κέντρο Φαντασία από παλιούς και νέους συντρόφους. Ο ενθουσιασμός και η αισιοδοξία ήταν διάχυτες  στους συντρόφους και τις συντρόφισσες που κατέκλυσαν το εξοχικό κέντρο.

Χαιρετισμούς έστειλαν  οι βουλευτές του κόμματος Βασίλης Κόκκαλης και η Άννα Βαγενά που δεν μπορούσαν να παρευρεθούν λόγω υποχρεώσεων στη Βουλή.

Παροντα ηταν τα μελη της ΚΕ  Ακριβούλη Ζωή ,Άρης  Αγραφιώτης και Μαγαλιού Ερμιόνη  .

Χαιρετισμό  έκανε ο συντονιστής τής ΟΜ Ελασσόνας Νίκος Μπίκιας ο οποίος καλωσόρισε τον κόσμο για την προσέλευση και τον ευχαρίστησε.

Ομιλία στην συγκέντρωση πραγματοποίησε  ο συντονιστής τής ΝΕ Ζωγράφος Βασίλης και μέλος της ΚΕ.

Αναφέρθηκε αναλυτικά στα αδιέξοδα των πολιτικών της ΝΔ και της κυβέρνησης Μητσοτάκη .Η νίκη του ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ όποτε και γίνουν εκλογές είναι δεδομένη, όσο κι αν προσπαθουν να αποκρύψουν  τα φιλικά προσκείμενα στη ΝΔ και στον κ.Μητσοτάκη ΜΜΕ.

Συγκεκριμένα ο Ζωγράφος Βασίλης τόνισε

“Τα ψέματα για τον  κ.Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του  τελειώνουν. Όποτε κι αν αποφασίσει να οδηγήσει τη χώρα στις κάλπες,  ο ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ θα τις κερδίσει.

Δεν θα υπάρξει κανένα δημοσκοπικό ξέφωτο για τον ίδιο και το κόμμα του. Η δημοσκοπική κατηφόρα  είναι ασταμάτητη  και η ήττα τους είναι  δεδομένη.

Αφού  πρώτα ο πρωθυπουργός είχε θρέψει τη σεναριολογία για πρόωρες εκλογές, επί βδομάδες, με δηλώσεις, ανακοινώσεις υποψηφίων, με διατάξεις που αλλάζουν τον εκλογικό Νόμο κλπ,τις τελευταίες μέρες ο κ.Μητσοτάκης αποφάσισε να κλείσει αυτό το κεφάλαιο, με την υποβόσκουσα επιφύλαξη “της απρόβλεπτης Τουρκίας απέναντί μας”.

Επίσης δηλώνει “πως παίρνει το ρίσκο της πολιτικής σταθερότητας ” λόγω του δύσκολου Χειμώνα που έρχεται. Είναι σε συνεχή σύγχυση και διαρκείς αντιφάσεις.

Όμως  καθημερινά το επιτελείο του φτιάχνει εικόνες καταστροφής από το 2015 και εμφανίζει την ΝΔ πως έσωσε τη χώρα. Πρόκειται για μια συντονισμένη επιχείρηση αναθέρμανσης του αντιΣΥΡΙΖΑ μετώπου.  Την  ώρα του απολογισμού της η ΝΔ ,θα γυρίσει το ρολόι τρία τέσσερα χρόνια πίσω, στην κυβέρνηση της Αριστεράς και τα πεπραγμένα της. Ξεχνάει η ΝΔ που η κυβέρνηση της Αριστεράς έσωσε την χώρα από την χρεοκοπία,  την έβγαλε από τα μνημόνια. Επιδιώκει να πέσει στην κάλπη η αντισυριζα ψήφος, αντι αριστερή ψήφος.  Θα αποφύγει να μιλήσει για τα δικά της καταστροφικά για τον ελληνικό λαό πεπραγμένα της.

Η ανεργία των νέων βρίσκεται στο 38% .

Ο κατώτατος μισθός είναι χαμηλότερος του 2009. Και με το κύμα ακρίβειας, το 40% του μισθού πηγαίνει υποχρεωτικά στο κόστος της στέγασης.

Ο πληθωρισμός τον Ιούνιο εκτινάχθηκε στο 12,1% σε επίπεδα του 1993.Μέσα  σε 6 μηνες ο ήδη υψηλός πληθωρισμός του Ιανουαρίου σχεδόν διπλασιάστηκε  Η Ελλάδα ξεπερνάει κατά πολύ τον μέσο όρο της Ευρωζώνης.

Σε σχέση με έναν χρόνο πριν ,έχουμε 117,7% αύξηση στο φυσικό αέριο, 70,4%στο ηλεκτρικό ρεύμα, 45,6 %στα καύσιμα και διψήφιες αυξήσεις στα τρόφιμα.

Παρόλα  τα αδιάψευτα στοιχεία, ο κ Μητσοτάκης δηλώνει πως βρισκόμαστε σε τροχιά Ανάπτυξης.  Και χωρίς ίχνος αυτοκριτικής  υποστηρίζει πως δεν πρόκειται για αφαίμαξη του εισοδήματος των πολιτών, ούτε για στήριξη της αισχροκέρδιας και των Καρτέλ!!!!!

Σήμερα η Ελλάδα πληρώνει ακριβά την αλαζονεία του κ.Μητσοτάκη, και την έκρηξη του πληθωρισμού .

Δυστυχώς η κυβέρνηση αγνοεί πλήρως την οικονομική πραγματικότητα που βιώνουν οι εργαζόμενοι, οι επιχειρήσεις , οι αγρότες, η νεολαία.

Έχουμε ένα κόμμα πλέον ισχυρό, με μεγάλη αύξηση μελών  , παντού σε κάθε συνοικία σε κάθε χωριό, όποτε κι αν υποχρεωθεί να οδηγήσει το λαό στις κάλπες, ο κ.Μητσοτάκης θα υποστεί συντριπτική ήττα.

Ο ΣΎΡΙΖΑ ΠΣ θα είναι πρώτο κόμμα .

Πρώτο κόμμα θα είναι και στο Νομό μας.

Ο πρόεδρος μας ο Αλέξης Τσίπρας θα ηγηθεί μια Αριστερής, προοδευτικής δημοκρατικής κυβέρνησης, με κυβερνητικό πρόγραμμα διεξόδου από την κρίση, να αναπνεύσει επιτέλους η ελληνική κοινωνία. “

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:

Previous ArticleNext Article