Ελλάδα

Βραζιλιάνες νοίκιαζαν σπίτι στον Βόλο για… ροζ ραντεβού

Κόσμος και κοσμάκης…σε νοικιασμένο Airbnb υποψίασε την ιδιοκτήτρια που ειδοποίησε την αστυνομία – Ποιο άλλο ενδεχόμενο ερευνάται

Το ενδεχόμενο δύο νεαρές Βραζιλιάνες να είχαν νοικιάσει σπίτι για ροζ ραντεβού στον Βόλο, διερευνούν οι αστυνομικές αρχές, μετά από σχετική καταγγελία που έκανε η ιδιοκτήτρια του ακινήτου, το οποίο είναι ενταγμένο στην πλατφόρμα βραχυχρόνιων μισθώσεων Airbnb.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές του ΤΑΧΥΔΡΟΜΟΥ όλα ξεκίνησαν πριν από λίγες μέρες και πιο συγκεκριμένα στις 8 Ιουνίου, όποτε και άρχισε να «τρέχει» η περίοδος μίσθωσης του σπιτιού το οποίο νοικιάστηκε έως και 11 Ιουνίου.

Η ιδιοκτήτρια μέσα από κάμερα η οποία έχει τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού για λόγους ασφαλείας άρχισε να παρατηρεί περίεργες κινήσεις και πολυκοσμία. Κόσμος έμπαινε και έβγαινε από το σπίτι, με μεγάλη συχνότητα. Κι όλοι κατά διαβολική σύμπτωση ήταν άνδρες. Οι περισσότεροι μάλιστα αντί να χτυπήσουν το κουδούνι ως είθισται, εμφανίζονταν να ειδοποιούν μέσω κινητού για την άφιξή τους και κάθε φορά εναλλάξ οι δύο Βραζιλιάνες άνοιγαν την πόρτα.

Εντρομη, επειδή φοβήθηκε ότι ενδεχομένως το σπίτι μισθώθηκε για ροζ ραντεβού ή για διακίνηση ναρκωτικών, ενημέρωσε χθες το πρωί την Airbnb για το ζήτημα, ενώ επιχείρησε να επικοινωνήσει και με τις δύο μισθώτριες.

Εκείνες αρχικά αντέδρασαν για τον «έλεγχο» και τις ερωτήσεις που τους έγιναν, ωστόσο στην πορεία «μαζεύτηκαν» και συμφώνησαν να αποχωρήσουν από το σπίτι. Ζήτησαν όμως πίσω μέρος των χρημάτων τους. «Απευθυνθείτε στην πλατφόρμα ήταν η απάντηση» της ιδιοκτήτριας, καθώς το μόνο που ήθελε είναι να απομακρυνθούν επιτόπου.

Για το συμβάν ενημερώθηκε επίσης η αστυνομία, ωστόσο μέχρι να μεταβεί στο σπίτι, οι Βραζιλιάνες έγιναν «καπνός».

Πληροφορίες αναφέρουν πως οι αρχές δεν πρόκειται να μείνουν με σταυρωμένα χέρια, καθώς δεν αποκλείεται οι Βραζιλιάνες να μην έχουν απομακρυνθεί από την πόλη και να επαναλάβουν το ίδιο σε κάποιο άλλο ενδεχομένως ακίνητο.

ΒΑΣΩ ΚΥΡΙΑΖΗ -taxydromos.gr

Previous ArticleNext Article